Connect with us

EVENIMENT

Clujul vi se pare scump? La Sibiu un glob de înghețată e 27 de lei

Publicat

jc bonassin lkg1b 7walw unsplash.jpg

Multă lume reclamă prețurile din Cluj-Napoca, ba la apartamente, ba la langoșe sau cafea. Recent, chiar președintele TIFF, Tudor Giurgiu, spunea că a băut o cafea în centru cu 17 lei, mai scump ca în București.

Un clujean a relatat, însă, că un alt oraș vine tare din urmă în ceea ce privește prețurile, detronând Clujul.

”Iubesc Sibiul, dar 27 de lei pentru un glob de înghețată pe centru mi se pare totuși cam mult”, a susținut Radu.

Globul de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

HARTĂ interactivă cu rute alternative la DN7 – Valea Oltului, publicată de CNAIR. Va fi actualizată în timp real

Publicat

hartĂ interactivă cu rute alternative la dn7 – valea oltului,

HARTĂ interactivă cu rute alternative la DN7 – Valea Oltului, publicată de CNAIR. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat sâmbătă că pune la dispoziția șoferilor o hartă interactivă a variantelor alternative la DN7, Valea Oltului. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Ligia Deca, la Cluj: Mă bucur pentru rezultatele de aici la Evaluarea Națională. Cum explică faptul că sunt mai slabe ca în 2023

Publicat

ligia deca cluj11.jpg

Anii pandemiei de Covid-19 și-au pus amprenta pe rezultatele elevilor la Evaluarea Națională din acest an, spune ministrul Educației, Ligia Deca.

Chiar și la Cluj, județ care este din nou cel mai bun din țară, când vine vorba de rezultate, rata de promovare înainte de contestații este mai mică decât anul trecut.

Ligia Deca, la Cluj: Mă bucur pentru rezultatele de aici la Evaluarea Națională. Cum explică faptul că sunt mai slabe ca în 2023

Ministrul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Președintele CNAS: România, ţara cu cea mai tânără bunică – 23 de ani. „Este obligatoriu să avem educaţie medicală în şcoli”

Publicat

președintele cnas: românia, ţara cu cea mai tânără bunică –

România, ţara cu cea mai tânără bunică – 23 de ani. Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), dr. Valeria Herdea, a declarat vineri  că România este ţara care are cea mai tânără bunică, la 23 de ani, fetiţe însărcinate la 12 ani şi fete de 14 ani cu câte doi copii, şi, inclusiv din acest motiv, printre prevederile noului contract-cadru, intrat în vigoare la 1 iulie, figurează şi o serie de capitole care privesc adolescentul.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Contracte de 75 de milioane de euro pentru infrastructură educațională, semnate la Cluj-Napoca de ministrul Educației

Publicat

deca boc primarie5.jpg

Mai multe contracte pentru infrastructură educațională, în valoare totală de 75 de milioane de euro au fost semnate, sâmbătă, la Primăria Cluj-Napoca de către ministrul Educației, Ligia Deca, și rectorii și prorectorii unor universități din România.

Primarul Emil Boc, gazda evenimentului, a afirmat că evenimentul educațional de la Cluj-Napoca este unul de amploare istorică.

Salt istoric pentru România

”Semnăm contracte de 75 de milioane de euro…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe