Connect with us

EVENIMENT

CNAIR a scos la licitație proiectarea și execuția lărgirii la 4 benzi a Centurii București Sud

Publicat

CNAIR a publicat vineri în SEAP licitația deschisă pentru „PROIECTARE ŞI EXECUŢIE „Lărgire la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului Bucureşti Sud între Al (km 55+520) și DN 5 (km 40+000)”.

Obiectivul este împărțit în două loturi, astfel: – LOT 1 Lărgire la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului Bucureşti Sud între Al (km 55+520) și km 54+700 inclusiv parcarea de lungă durată de la km 54+765; LOT 2 Lărgire la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului Bucureşti Sud între km 54+700 și DN5 (km 40+000)

Valoarea estimată pentru cele 2 loturi este de 670.454.288,50 Lei fără TVA. Valoarea estimată pentru Lotul 1 este de 31.508.631,97 lei fără TVA, iar pentru Lotul 2 este de 638.945.656,53 lei fără TVA. Traseul are o lungime de 15,52 km.

Sursa de finanțare este din fonduri europene nerambursabile.

Termenul de finalizare prevăzut este pentru pentru Lotul 1 de 9 luni pentru proiectare și 10 luni pentru execuție, iar pentru Lotul 2 este de: 12 luni proiectare și 24 de luni pentru execuție.

Data limită de depunere a ofertelor este 04 martie 2021.

Acest obiectiv de investitie conține următoarele principale lucrări:

Pentru Lotul 1: Centura București între A1 – km 55+520 și km 54+700, inclusiv parcarea de lunga durata de la km 54+765 și presupune realizarea intersecției între Autostrada A1 București – Pitești și Centura București.

Pentru Lotul 2: Reabilitarea și lărgirea la 4 benzi a Centurii București între Autostrada A1 și DN5 în lungime de 14,7 km și realizarea următoarelor lucrari:
– Intersecția Centura București, km 40 + 550, existent – DN5 (Giurgiu) – realizarea unui nod rutier amenajat pe 3 nivele care conține pasajul subteran existent pe DN5; amenajare bretele de viraj la dreapta și sensuri giratorii; pasaj suprateran pe Centura București amenajat la 4 benzi
– Intersecție Centura București, km 44+700, existent – DC18 (Măgurele) – realizarea unui nod rutier amenajat pe 3 nivele care conține pasajul subteran pe Centura București, amenajare bretele de viraj la dreapta și sensuri giratorii; pasaj suprateran pe DC18
– Intersecție Centura București, km 47+040, existent – DC20 (Vârteju) și Cazarma Măgurele, km 46+040, care presupune realizarea unui sens giratoriu
– Intersecție Centura București, km 49+000, existent – DN6 (Alexandria) – realizarea unui nod rutier amenajat pe 3 nivele care conține pasajul subteran pe Centura București, amenajare bretele de viraj la dreapta și sensuri giratorii și pasaj suprateran existent pe DN6

Sursa: Mediafax

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Un bloc de locuințe din orașul Ocna Mureș, reabilitat energetic cu bani din PNRR. Cât vor costa lucrările și cum va arăta clădirea

Publicat

un bloc de locuințe din orașul ocna mureș, reabilitat energetic

Un bloc de locuințe din orașul Ocna Mureș urmează să fie reabilitat energetic, cu bani din PNRR. Investiția se ridică la peste 2,5 milioane de lei. 

Primăria Ocna Mureș a lansat pe 9 aprilie, în SEAP, o licitație pentru execuția lucrărilor în cadrul proiectului „Renovare energetică a clădirilor rezidențiale multifamiliale din orașul Ocna Mureș – lot 1”.

Valoarea totală a lucrărilor este estimată la 2.592.954,11 lei, fără TVA. Investiția este finanțată prin…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Răzvan Ciortea, eliberat de Guvern din funcția de subprefect de Cluj. Va candida la alegeri

Publicat

ciortea.jpg

Guvernul României a aprobat, joi, hotărârea privind eliberarea lui Răzvan Ciortea din funcţia de subprefect al județului Cluj, decizia fiind motivată de intenția acestuia de a candida la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Turda din partea PSD.

În aceeași ședință au mai fost eliberați din funcție peste 20 de prefecți și subprefecți care vor candida la alegerile locale sau europarlamentare  din 9 iunie, dar au fost numiți și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Pregătiri pentru construcția unui Centru comunitar integrat, la Teiuș

Publicat

foto: pregătiri pentru construcția unui centru comunitar integrat, la teiuș

O fostă casă de tip familial din Teiuș, aflată într-un stadiu avansat de degradare, este demolată în aceste zile. În locul acesteia urmează să fie construit un Centru comunitar integrat. 

„Clădirea de pe „Locul Târgului”, fosta casă de tip familial, aflată în imediata apropiere a „Centrului Multifuncțional”, aflată într-o stare puternică de degradare se demolează.

În locul ei, în scurt timp vom începe construcția unui modern „Centru comunitar integrat”…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ziua Mondială a Aviației și a Cosmonauticii este sărbătorită pe 12 aprilie. Ce moment marchează în istoria zborului uman

Publicat

ziua mondială a aviației și a cosmonauticii este sărbătorită pe

Ziua Mondială a Aviației și a Cosmonauticii este sărbătorită pe 12 aprilie și marchează realizările și contribuțiile semnificative ale aviației și ale călătoriilor spațiale la progresul umanității.

Această zi comemorează primul zbor al omului în spațiu, efectuat de cosmonautul sovietic Yuri Gagarin la 12 aprilie 1961, și deschide calea către explorarea spațiului cosmic.

Vezi și FOTO: Primul zbor al unei aeronave pe deasupra orașului Alba Iulia. Celebrul dirijabil…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe