Connect with us

EVENIMENT

CNAIR: Restricții de circulație pe A2, DN 7 și DN 39, pentru autovehicule de peste 7,5 tone

Publicat

autostrada bucuresti pitesti politia

CNAIR anunță că în data de 31 mai și în data de 1 iunie sunt impuse restricții de circulație pe Autostrada 2, pe DN 7 și DN 39. Restricțiile sunt impuse pentru autovehicule cu masa totală mai mare de 7,5 tone, cu excepția celor destinatetransportului de persoane,

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă participanţii la trafic că, potrivit legii, circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă în zilele de miercuri, 31 mai, și joi, 1 iunie 2022, pe anumite sectoare de drumuri și autostrăzi.

Astfel, pe A2, Bucureşti (intersecția A2 cu DNCB) – Fundulea – Lehliu – Fetești – Cernavodă – Constanța (intersecția A2 cu A4), traficul este interzis pe ambele sensuri miercuri de la ora 16.00 la 22.00, iar joi, vineri, duminică și luni între orele 6.00 și 22.00, iar sâmbătă între orele 16.00 și 22.00.

Pe DN7, Piteşti (intersecția DN7 cu DN7C) – Râmnicu Vâlcea – Veștem (intersecția DN7 cu DN 1), trafciul pentru mașinile de peste 7,5 tone va fi interzis în ambele sensuri miercuri și sâmbătă între orele 18.00 și 22.00, iar joi, vineri, duminică și luni între orele 6.00 și 22.00.

Și pe DN 39, Agigea (intersecția DN39 cu DN 39A) – Mangalia (limita municipiu), sunt restricții miercuri și sâmbătă de la 16.00 la 22.00, iar joi, vineri, duminică și luni între 6.00. și 22.00.

Încălcarea acestor prevederi constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă.

(sursa: Mediafax)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Tânăr din Alba Iulia, grav bolnav, umilit de Comisia de evaluare a persoanelor cu handicap. Și-a căutat dreptatea la Tribunal

Publicat

tânăr din alba iulia, grav bolnav, umilit de comisia de

Un tânăr din Alba Iulia cu o problemă gravă locomotorie a fost umilit de Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Alba, în timpul unei examinări. 

Modul în care tânărul a fost tratat de comisie este descris într-o motivare a Tribunalului Alba. 

Este revoltător faptul că tânărul a trebuit să dea în judecată Comisia pentru a arăta că suferă de un handicap grav și că are nevoie de un însoțitor permanent. 

Mai mult de atât a avut nevoie și de o expertiză…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Se cazează studenții în cămine la Cluj-Napoca. Câte locuri sunt disponibile și ce tarife se plătesc

Publicat

camin stud.jpeg

Universitățile de stat din Cluj-Napoca se pregătesc de primirea studenților în cămine înaintea anului universitar care începe în luna octombrie. Astfel, cele 5 universități – UBB, UTCN, UMF, USAMV și UAD oferă, în total, peste 14.500 de locuri.  

UBB, cele mai multe locuri

Cele mai multe locuri de cazare, aproximativ 6.500, sunt puse la dispoziție de Univesritatea ”Babeș-Bolyai” (UBB) în camere cu 2, 3, pâna la 5 locuri în cele 17 cămine…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

„Mica Romă și Iuliu Maniu”: Conferință la Blaj cu ocazia împlinirii a 150 de ani de la nașterea marelui om

Publicat

„mica romă și iuliu maniu”: conferință la blaj cu ocazia

Cu ocazia împlinirii a 150 de ani de la nașterea marelui om politic Iuliu Maniu și a 70 de ani de la trecerea sa în eternitate, în penitenciarul de exterminare de la Sighet, la Blaj se va organiza o conferință.

Mai exact, Arhieparhia de Alba Iulia și Făgăraș organizează joi, 28 septembrie 2023, începând cu ora 18:00, în Catedrala Arhiepiscopală Majoră „Sfânta Treime” din Blaj, conferința „Mica Romă și Iuliu Maniu”.

Vor conferenția Prof. dr. Adrian Cioroianu,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tânăr din Alba, prins fără permis la volanul unei mașini, pe un drum din județul Sibiu. Polițiștii au deschis dosar penal

Publicat

tânăr din alba, prins fără permis la volanul unei mașini,

Un tânăr de 20 de ani din județul Alba, a fost prins în noaptea de sâmbătă spre duminică, de polițiștii din Sibiu, la volanul unei mașini fără a avea permis de conducere.

Potrivit IPJ Sibiu, la data de 24 septembrie 2023, în jurul orei 01,00, în Tălmaciu, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Mihai Viteazu de către un tânăr în vârstă de 20 de ani, din județul Alba.

Din verificările efectuate de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe