Connect with us

EVENIMENT

Cod galben imediat. Care sunt cele mai periculoase zone

Publicat

haos în delta dunării. ceața densă a blocat zeci de

Meteorologii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis avertizări nowcasting de ceață, pentru 8 județe din Transilvania, duminică dimineața, vizibilitatea fiind scăzută.

Porivit ANM, avertizarea cod galben este valabilă în Cluj, Bistrița-Năsăud, Alba, Covasna, Brașov, Mureș, Harghita și Sibiu.

Local este semnalată ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, ce va favoriza, în funcție de condițiile locale, formarea ghețușului.

Avertizările sun valabile până la ora 9.00.

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Un nou lider european vorbește despre al Treilea Război Mondial. Declarațiile controversate atacă SUA. „Noi suntem doar pioni”

Publicat

un nou lider european vorbește despre al treilea război mondial.

Declarații controversate ale președintelui Croației. Zoran Milanovic a spus, de curând, că Zagrebul va evita să furnizeze tancuri Ucrainei, deoarece acest lucru ar prelungi războiul acestei ţări cu Rusia. Totodată, acesta a precizat că, în cazul în care Washingtonul şi Moscova nu ajung la un acord, va pornit un al Treilea Război Mondial.

Președintele croat refuză să livreze tancuri către Ucraina

Zoran Milanovic a recunoscut că nu știe în ce fel trimiterea de tancuri ar putea ajuta Kievul, potrivit televiziunii HRT. Nu vom lua în considerare acest lucru, a spus oficialul croat, subliniind că el însuși va insista să refuze aprovizionarea cât timp va putea.

„Toate tancurile, inclusiv cele ruse şi americane, ard la fel, iar oamenii care stau în ele fie sunt ucişi, fie reuşesc să scape”, a precizat…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Restricții de trafic, în noaptea de sâmbătă spre duminică, din cauza unor transporturi agabaritice

Publicat

politia noaptea general

Traficul se va desfășura cu restricții, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe mai multe drumuri naționale, din cauza a două transporturi agabaritice.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în data de 29 ianuarie 2023, se vor desfășura dou[ transporturi agabaritice, astfel:

1. La ora 01:00, se va deplasa un transport cu depășiri pe ruta: PTF Borș I – DN 1 – Oradea – DN 79 – DN 7 – A 11 – A 1 – DN 6 – Drobeta-Turnu Severin – DN 56A – Pod Calafat PTF.

Transportul este format dintr-un camion cu greutatea de 83 de tone, lățimea de 3 metri și lungimea de 39,50 de metri.

2. La ora 01:30, un alt transport agabaritic va parcurge același traseu, fiind format dintr-un camion cu greutatea de 83 de tone, lățimea de 3 metri și lungimea de 40 de metri.

Viteza de deplasare va fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

”Convoaiele vor fi însoțite pe traseul precizat de echipaje de poliție rutieră”, pecizează polițiștii.

Citește mai departe

EVENIMENT

Schimbarea care îi afectează pe toți clienții ING. Românii care dețin carduri trebuie să afle

Publicat

schimbarea care îi afectează pe toți clienții ing. românii care

Toți clienții care au card la ING sunt vizați. Reprezentanții băncii atenționează clienții cu privire la noile tentative de fraudă online. Iată de ce acestea devin mult mai greu de depistat. Anunțul care îi înspăimântă pe români!

Clienții ING trebuie să afle asta. Noile tentative de fraudă online vor fi mai greu de depistat

ING Bank și Directoratul Național pentru Securitate Cibernetică transmit un semnal de alarmă pentru clienții băncii. Potrivit acestora, atacatorii cibernetici au început să folosească inteligența artificială pentru a redacta e-mailuri de tip phishing și escrocherii mai convingătoare.

E-mail-urile de tip phishing se numără printre cele mai utilizate metode de fraudare pentru accesarea datelor personale ale clienților. Prin intermediul acestora se solicită actualizarea datelor,…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

24 de localităţi din Buzău, fără curent electric din cauza zăpezii şi viscolului

Publicat

viscol

Un număr de 24 de localităţi din judeţul Buzău au rămas sâmbătă seară fără curent electric în urma unor defecţiuni provocate de ninsoare şi viscol, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Buzău.

Potrivit sursei citate, echipajele de intervenţie lucrează pentru remedierea penei de curent, care a afectat aproximativ 4.690 de abonaţi.

„În acest moment sunt nealimentate cu energie electrică un număr de 24 localităţi cu 4.688 abonaţi. Echipaje din cadrul distribuitorului de energie electrică lucrează pentru remedierea defecţiunilor”, au anunţat reprezentanţii ISU.

Judeţul Buzău se află sub cod portocaliu de ninsori şi viscol dpână duminică, 29 ianuarie, la ora 10,00.

Situaţia din judeţ este monitorizată prin Centrul Operaţional Judeţean, precum şi prin Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Buzău, personalul fiind pregătit să intervină în cazul apariţiei unor evenimente generatoare de situaţii de urgenţă.

Agerpres

Citește mai departe