Connect with us

EVENIMENT

Coduri QR pe actele de STUDII ale absolvenților și profesorilor din învățământul preuniversitar, anunță Ministerul Educației

Publicat

diploma cu cod qr.webp.webp

Ministerul Educației intenționează să introducă QR-coduri pe documentele școlare. În acest sens a supus consultării publice un proiect de lege. Acesta este disponibil pe portalul ministerului, scrie Alba24.ro.

Ministerul Educaţiei publică proiectul de Hotărâre de Guvern privind tipurile de informații și formatul actelor de studii care vor fi eliberate absolvenţilor şi personalului didactic din sistemul naţional de învăţământ preuniversitar.

Coduri QR…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Boc: Cluj-Napoca ar putea să se ÎNFRĂȚEASCĂ cu orașul Cahul din Republica Moldova

Publicat

boc 3 2 e1708949732896.jpg

Primarul Clujului, Emil Boc, s-a întâlnit, luni, cu primarul orașului Cahul din Republica Moldova, Nicolae Dandiș. S-a luat în discuție, printre altele, posibilitatea înfrățirii între cele două orașe.

„Astăzi am primit vizita domnului Nicolae Dandiș, primarul municipiului Cahul. Subiectele principale de discuții s-au axat pe tema dezvoltării de proiecte comune, în special în domeniile educație, cultură, tineret și sport.

Boc: Cluj-Napoca ar…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Raiffeisen Bank International va fi al doilea market maker al emitentului pentru TeraPlast

Publicat

ter.jpeg

TeraPlast SA (simbol TRP) anunță semnarea unui contract de market maker al emitentului cu Raiffeisen Bank International. Serviciile vor fi active din data de 1 martie 2024 și au ca principal obiectiv creșterea lichidității titlurilor TRP, ceea ce va atrage și o vizibilitate sporită a companiei atât pe piața internă, cât și la nivel internațional.

Colaborarea cu Raiffeisen Bank International include și o componentă de analiză financiară a emitentului…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vânzarea țigărilor electronice către minori, interzisă prin lege. Amenzi pentru magazine, sancțiuni pentru elevi. Reguli adoptate

Publicat

vânzarea băuturilor energizante și a țigărilor electronice către minori ar

Vânzarea țigărilor electronice către minori va fi interzisă prin lege. Proiectul a fost adoptat, luni, pe articole, fiind admise şi mai multe amendamente care au fost respinse iniţial. Actul normativ ajunge marți la vot final în Camera Deputaților.

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare modificarea şi completarea Legii nr. 201/2016 precum şi a Legii nr.349/2002. În vederea reducerii expunerii copiilor şi tinerilor la produsele de tutun, actul normativ propus

  • extinde…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Deputatul de Cluj, Viorel Băltărețu (USR), mesaj important pentru Republica Moldova la Forumul Economic de la Chișinău

Publicat

balv e1708961494676.jpeg

Deputatul Viorel Băltărețu (USR Cluj) a avut un mesaj important pentru cei aproape 300 de invitați la Forumul Economic de la Chișinău: “România susține ferm fixarea unui orizont concret de timp, până în 2030, până la care Republica Moldova să devină stat membru UE”

Oameni de afaceri, înalți oficiali români și moldoveni, reprezentanți ai elitelor academice și ai societății civile au participat la cea de-a doua ediție la Forumul Economic de la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe