Connect with us

EVENIMENT

Update FOTO: Coliziune frontală între un autoturism și un autocar pe DN2 în Ialomița. Două persoane au murit

Publicat

acc ialomita dn 2

Un grav accident rutier s-a produs, marți la amiază, pe DN 2, în Ialomița. Două persoane au decedat după impactul dintre o mașină și un autocar.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române, marți, pe DN 2, în localitatea Movilița, județul Ialomița, s-a produs o coliziune frontală între un autoturism și un autocar de transport persoane.

UPDATE 2, ora 15.40: Accident grav pe DN 2, în Ialomița. Precizările polițiștilor

„La data de 10 ianuarie 2023, în jurul orei 14.30, pe Dn2 la intrare în localitatea Movilița s-a produs un accident de circulație ca urmare a coliziunii dintre un autoturism și un autocar.

acc ialomita dn 2 (2)

În urma impactului 2 persoane din autoturism, respectiv șoferul, un bărbat în vărstă de 61 de ani și o femeie de 57 de ani din comuna Bărbulești au decedat.

Traficul este blocat”, a precizat IPJ Ialomița.

UPDATE ora 15.20: Accident grav pe DN 2, în Ialomița. Precizările pompierilor

„Detașamentul de pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs pe raza localității Movilița, pe DN2, în care au fost implicate un autoturism, un autocar și 18 persoane.

În sprijinul acestora au acționat și trei echipaje ale SAJ Ialomița și un echipaj SAJ Bacău, aflat în trafic.

acc 1 ialomita dn 2

În urma impactului au rezultat cinci victime: două persoane, inconștiente, necooperante și încarcerate, iar trei persoane, conștiente, cooperante și neîncarcerate.
Persoanele inconștiente au fost extrase dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, însă prezentau leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.

Victimele conștiente au fost evaluate la locul solicitării, ulterior o persoană a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar celelalte două au refuzat transportul”, a precizat ISU Ialomița.

Știrea inițială

În urma impactului, două persoane aflate în autoturism au decedat, iar din autocar doi pasageri sunt în investigații medicale.

Circulația rutieră este restricționată pe un sens și se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor.

Valorile de trafic sunt în creștere.

Stire in actualizare

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Marius Lulea (AUR): TRĂDARE. Guvernarea PSD-PNL se pregătește să mai VÂNDĂ și ce a mai rămas din economia națională

Publicat

lulea marius 1024x646 1 2.jpg

Prim-vicepreședintele AUR Marius Lulea acuză guvernul PSD-PNL că se pregătește să mai vândă și ce a mai rămas din economia națională.

Guvernul României, condus de premierul Marcel Ciolacu, trebuie să asigure transparență deplină în privința afacerilor ce vor fi încheiate cu reprezentanții Emiratelor Arabe Unite (EAU).

Pe această cale, îi solicităm premierului Ciolacu să informeze opinia dacă are intenția să concesioneze afaceriștilor din Emirate…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Weekend dedicat experiențelor SENZORIALE, la Iulius Mall Cluj: Street Food Picnic și Festivalul ARGO

Publicat

04 1 e1714137327306.png

Ești pregătit pentru un weekend plin de experiențe senzoriale în Iulius Parc? În acest final de săptămână, food-truck-urile de la Street FOOD Picnic – ediția de primăvară, te așteaptă cu o varietate de sortimente internaționale savuroase, iar lineup-ul vibrant de DJ te invită la dans și multă distracție. Tot în Iulius Parc vei descoperi și o lume a experimentelor captivante în cadrul Argo Fest, eveniment științific dedicat pentru întreaga familie.

argoargo

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO Transapuseana: A fost recepționat lotul I al celui mai spectaculos drum din Alba. O nouă destinație de vară în județ

Publicat

foto transapuseana: a fost recepționat lotul i al celui mai

FOTO Transapuseana: Vicepreședintele Consiliului Judeațean Alba, Marius Hațegan, a anunțat vineri că instituția a recepționat lucrările la lotul I al unuia dintre cele mai frumoase drumuri din țară. Este vorba despre Transapuseana sau Transalpina de Apuseni. Lotul II va fi recepționat în august. 

Drumul străbate pe de o parte una dintre cele mai frumoase regiuni din țară, cu păduri vechi, neumblate și cu puncte de belvedere aflate pe creasta muntelui, dar totodată și una…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FCU Craiova 1948 – „U” Cluj. „Șepcile roșii” LUPTĂ pentru a obține primul loc în play-out

Publicat

438081789 1072291041018304 1759389965002682957 n e1714144230971.jpg

FCU Craiova 1948 și FC Universitatea Cluj se vor întâlni sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 17:30 pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova unde vor disputa partida din etapa cu numărul șapte a play-out-ului Superligii, deplasare în urma căreia „U” Cluj trebuie să obțină victoria pentru a deveni lider în play-out.

FC Universitatea Cluj vine după o victorie obținută pe teren propriu împotriva echipei Poli Iași, victorie care a îndepărtat-o la opt puncte de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe