Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Coliziune frontală pe un drum din Harghita. Trei persoane rănite, una încarcerată

Publicat

harghita 3
Arhivă foto

Un accident rutier a avut loc, vineri dimineață pe o șosea din județul Harghita. Trei persoane au fost rănite, una încarcerată, după ce două mașini s-au ciocnit.

Potrivit ISU Harghita, accidentul rutier între localitățile Racu și Mădăraș.

UPDATE ora 14.00: Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că un bărbat, de 34 de ani, a condus un autoturism, pe drumul E 578, din direcția Miercurea-Ciuc către Toplița. Acesta, care era însoțit de către un alt bărbat, de 21 de ani, ar fi intrat în coliziune cu un autovehicul. Cel de-al doilea autovehicul circula din direcția Mădăraș-Miercurea Ciuc și era condus de către un bărbat, de 57 de ani, din Sândominic, care mai era însoțit de un alt bărbat, de 68 de ani și de o femeie, de 30 de ani, pasageri, din aceeași localitate.

Din impact, șoferul celui de-al doilea autovehicul, femeia pasageră în mașina acestuia și pasagerul din primul autoturism au suferit vătămări corporale, fiind preluați de către ambulanță și transportați la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Colegii mei i-au testat alcooltest pe cei doi conducători auto, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiști, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă

UPDATE 2: Circulația a fost redeschisă pe un sens de mers, în jurul orei 11.00.

UPDATE ora 10.35: Victima a fost extrasă din autoturism și predată echipajului SAJ. În total sunt trei victime care vor fi transportate la spital, iar alte doua refuză transportul la spital. Circulația este blocată pe ambele sensuri de mers.

harghita 2

În eveniment au fost implicate două autoturisme.

Într-unul din autoturisme se află o victimă încarcerată, se lucrează pentru descarcerarea acesteia. Din cel de-al doilea autoturism implicat au rezultat 2 victime cu leziuni minore.

La fața locului au intervenit trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj SAJ Mădăraș.

harghita 1

Potrivit IPJ Harghita, în jurul orei 9:45, polițiștii au fost sesizați prin Serviciul Național de apeluri urgență 112, despre faptul că pe Drumul European 578, între localitățile Racul și Mădăraș.

Din cercetările preliminarii efectuate de către colegii mei, care în acest moment intervin la fața locului, reiese că accidentul s-ar fi produs în urma unei coliziuni frontale între două auto, care circulau din sensuri opuse.

 

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Ateliere de încondeiat ouă, la Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia

Publicat

video: ateliere de încondeiat ouă, la palatul principilor transilvaniei din

În perioada 22 – 27 aprilie și 29 aprilie – 2 mai, la Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia au loc ateliere de încondeiat ouă de Paște.

Atelierele sunt destinate persoanelor cu vârsta de peste 7 ani și se vor desfășura din oră în oră, în intervalul 10:00 – 15:00.

„Copiii fac un desen pe ouăle golite. Urmează o serie de linii trase cu condeiul apoi o serie de vopsiri, cu culori sintentice. Normal se vopsea cu culori vegetale, numai atelierul fiind atât de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Trei persoane, prinse de jandarmii clujeni cu droguri asupra lor

Publicat

22.04.jpeg

Echipaje de jandarmerie aparținând Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, aflate în misiune de asigurare a ordinii publice pe raza municipiului Cluj-Napoca, au identificat, în weekend, trei persoane de 25, 29, respectiv 39 de ani, asupra cărora au fost găsite droguri, respectiv 15 bucăți de cristale care conțineau o substanță tip praf de culoare albă.

”Având în vedere suspiciunea rezonabilă că ar putea fi substanțe interzise, jandarmii au întocmit pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ITM Alba: Amenzi de 8.300 de lei și 11 avertismente date de inspectorii de muncă, după controale la firme din județ

Publicat

itm alba: amenzi de 8.300 de lei și 11 avertismente

Inspectorii de muncă din Alba au aplicat, în perioada 25-19 aprilie, trei amenzi în valoare totală de 8.300 de lei și 11 avertismente, după controale la firme din județ.

În domeniul relaţiilor de muncă, ITM Alba a verificat 48 de agenți economici, cu un număr total de 429 de salariați. Au fost descoperite 110 de nereguli și aplicate o amendă de 300 de lei și 5 avertismente.

Principalele deficienţe constatate în controale:

  • nu se conduce corect evidența timpului lucrat;
  • nu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Prognoza meteo ANM pe regiuni, până în 5 mai. Cum va vremea de Florii și de Paști

Publicat

prognoza meteo anm pe regiuni, până în 5 mai. cum

Prognoza meteo ANM pe regiuni, până în 5 mai. Cum va vremea de Florii și de Paști. Chiar dacă în această săptămână vor fi alternanțe termice semnificative, cu zile în care va fi mai frig decât de obicei, vremea se va schimba odată cu ultimele zile ale lunii aprilie. 

Potrivit meteorologilor, de Florii vremea va fi frumoasă în mare parte din țară și este posibil ca ploile să lipsească. Apoi, în preajma Sărbătorilor de Paști vremea intră într-un proces de răcire….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe