Connect with us

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Coliziune între o autoutilitară și o cisternă încărcată cu sodă caustică, pe o șosea din Vâlcea. O victimă încarcerată

Publicat

Un accident rutier a avut loc, luni la amiază pe DN 64, în județul Vâlcea. Din primele date, o persoană a rămas încarcerată după impactul dintre două autovehicule.

Potrivit ISU Vâlcea, accidentul rutier pe DN64 în Râureni.

UPDATE ora 15.40: Detalii despre victimă

„Autocamionul cisternă era încărcat cu 24 de tone de sodă caustică. În urma impactului, ambele autovehicule s-au răsturnat, șoferul autoutilitarei rămânând captiv între fiarele contorsionate.

Pentru salvarea acestuia, acționează trei echipaje de descarcerare, SMURD și stingere. De asemenea au fost afectate rețelele de alimentare cu energie electrică.

Din primele verificări efectuate de echipajele de intervenție, din cisternă nu sunt scurgeri din substanța transportată.

Prin intervenția promptă a pompierilor s-a reușit și stingerea unui incendiu, în fază incipientă.

În acest moment se lucrează pentru extragerea victimei, care în acest moment este în stare stabilă.

Victima de sex masculin, G.M., 41ani, prezintă traumatism membru superior și inferior sting. A fost preluată de către SAJ către UPU Vâlcea.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul”.

UPDATE ora 15.30: Se pare ca ar fi fost implicat și un autoturism care era parcat.

acc valcea13

UPDATE: Accident grav pe DN 64, în Vâlcea. Precizările polițiștilor

„Polițiștii din municipiul Râmnicu Vâlcea intervin la un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că s-ar fi produs o coliziune între o autoutilitară și un TIR pe DN 64, în localitatea Râureni.

acc valcea (10)

sursa foto: Facebook / INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ

În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, urmând să fie transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Victima este conducătorul autoutilitarei, fiind grav rănit.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier.

Traficul este blocat, fiind deviat pe DN 67”.

Știrea inițială

Impactul s-a produs între o autoutilitară și o cisternă.

În urma impactului, cisterna s-a răsturnat, aceasta era  încărcată cu sodă caustică.

acc valcea 14

Sunt afectate rețelele electrice. De asemenea este o persoană încarcerată în autoutilitară.

Nu sunt fisuri la autocisterna sau revărsări.

La fața locului au fost alocat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o Descarcerare, un SMURD de la DP Râmnicu Vâlcea.

Stire in actualizare

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. Actorul Dorel Vișan (Gr 33 1/2) a primit titlul de Mare Maestru de Onoare al Ordinului Masonic Umaniterra Cluj-Napoca

Publicat

visan mason scaled.jpg

Actorul clujean Dorel Vișan (Gr 33 ½) a primit titlul de Mare Maestru de Onoare al Ordinului Masonic Umaniterra Cluj-Napoca în cadrul unei ceremonii în prezența a peste 30 de membri ai ordinului, eveniment înregistrat video.

Marele Maestru și fondatorul Ordinului Masonic Umaniterra, dr. Adrian Toader Williams (Gr 33), care este mason din 1980 din perioada când locuia în Los Angeles, SUA, a declarat pentru Cluj24 că maestrul Dorel Vișan a primit titlul de onoare din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

SONDAJ. Prime de Paște pentru angajați. 7 din 10 angajatori vor oferi beneficii

Publicat

bani pixabay.jpg

Un sondaj efectuat pe 120 de companii a scos în evidență faptul că 7 din 10 angajatori vor oferi beneficii de Paște angajaților. Primele în bani, voucherele cadou și coșurile cu produse de sezon se află în vârful listei. Pe lângă acestea, angajații și-ar dori o zi liberă suplimentară, pe 2 mai.

71,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs spun că vor oferi anul acesta, cu ocazia sărbătorilor de Paște, beneficii extra…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Gradație de merit 2024: Profesorii pot depune dosarele de înscriere din 13 mai. Calendarul concursului și regulile oficiale

Publicat

gradație de merit 2024: profesorii pot depune dosarele de înscriere

Gradație de merit 2024. Regulile de acordare a gradației de merit în 2024 și calendarul concursului au fost publicate în Monitorul Oficial. Profesorii pot depune dosarele de înscriere în perioaa 13-21 mai. Metodologia întocmită de Ministerul Educației cuprinde și unele noutăți față de anii anteriori.

Regulile și calendarul pentru gradația de merit 2024 sunt prevăzute în Ordinul Ministerului Educației nr. 4308/22 aprilie, publicat în Monitorul Oficial din 23 aprilie.

În…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Universitatea Craiova – CFR Cluj. Clujenii au nevoie de victorie ca de aer în lupta pentru poziția secundă a Superligii

Publicat

1713988123 cfr cluj 1.jpg

CFR Cluj și Universitatea Craiova se vor întâlni joi, de la ora 21,45 pe Stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova unde vor disputa partida din etapa cu numărul șase a play-off-ului Superligii, deplasare în urma căreia CFR Cluj trebuie să obțină victoria pentru a conta în lupta pentru locul secund.

CFR Cluj traversează o perioadă de criză de la începerea play-off-ului, reușind să obțină doar 4 puncte în primele cinci etape din play-off, iar în ultima etapă…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe