Connect with us

EVENIMENT

Coloană de TIR-uri pe circa 2 kilometri la Vama Giurgiu. Timpul de așteptare al camioanelor la ieșirea din țară este de jumătate de oră

Publicat

tiruri

Coada de tiruri de la intrarea în punctul de frontieră Giurgiu-Ruse se întinde, marţi după-amiază, pe aproximativ doi kilometri, pe DN 5, la intrarea în municipiul Giurgiu, traficul rutier fiind dirijat în permanenţă de către un echipaj de poliţie locală.

Timpul de aşteptare al camioanelor la ieşirea din ţară spre Bulgaria prin PTF Giurgiu-Ruse este de circa 30 de minute, potrivit reprezentanţilor ITPF Giurgiu.

„E vară, schimburile comerciale sunt mai intense, este afluxul mare de camioane cu marfă care merg spre Bulgaria, Grecia, Turcia, partea bulgară a finalizat în această primăvară un nou terminal în care pot staţiona până la 70 de camioane, iar circulaţia se face pe patru artere şi cu patru cântare faţă de două cântare cât existau până la construirea terminalului, dar numărul de camioane care ajung la PTF Giurgiu-Ruse este în creştere. Acum sunt procesate aproximativ 650 de camioane în 12 ore faţă de cinci sute câte erau procesate în 12 ore înainte de acest aflux”, a declarat marţi, pentru AGERPRES, şeful ITPF Giurgiu, Viorel Chiran.

Totodată, traficul turismelor la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse se face pe trei artere de circulaţie, timpul de aşteptare fiind de 20 de minute. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Horoscop săptămâna 22 – 28 aprilie: Ce oportunități apar și la ce să fii atent în perioada următoare

Publicat

horoscop săptămâna 22 – 28 aprilie: ce oportunități apar și

Horoscop săptămâna 22 – 28 aprilie: Ce oportunități apar și la ce să fii atent în perioada următoare. 

Horoscopul are 12 semne zodiacale, exact numărul de luni ale anului, deși zodiile nu se potrivesc strict pe intervalul specific fiecărei luni.

Horoscop 2024. Previziuni și predicții pentru fiecare zodie: Sănătate, dragoste, schimbări importante și luni favorabile

Zodiacul este un sistem de clasificare astrologică care împarte cerul în 12 sectoare egale, numite semne…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dan Tanasă, purtător de cuvânt AUR: Campania electorală este BRUIATĂ de zvârcolirile Sistemului care a îngenuncheat România

Publicat

dan tanasa 1213 1 e1713604136522.jpeg

Împotriva Alianței pentru Unirea Românilor – AUR sunt folosite aceleași vechi metode securiste de dezinformare folosite la alegeri.

Sistemul plasează atacurile mai întâi în rețeaua acoperiților din presa străină, cu scopul creșterii credibilității, după care aceste atacuri sunt preluate în țară, de mass-media controlată de Sistem.

Dan Tanasă, purtător de cuvânt AUR: Campania electorală este BRUIATĂ de zvârcolirile Sistemului care a îngenuncheat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Fostul CEO al NTT Data Cluj-Napoca, Daniel Metz, a lăsat afacerile pentru mediul ACADEMIC

Publicat

daniel metz e1585817993884.jpg

Daniel Metz, fostul CEO al NTT Data Cluj-Napoca, a decis să treacă din mediul afacerilor în cel academic. El este noul prorector al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Timp de mai bine 20 de ani a condus una dintre cele mai mari companii de IT din România, cu peste 2.000 de angajați. 

Pe lângă lector universitar la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și cadru didactic asociat la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, lui…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce fructe nu se consumă împreună și care sunt motivele: Combinațiile ”interzise”, care provoacă probleme

Publicat

ce fructe nu se consumă împreună și care sunt motivele:

Ce fructe nu se consumă împreună și care sunt motivele: Există anumite combinații de fructe care ar putea fi mai greu digerate atunci când sunt consumate împreună din cauza diferențelor lor în timpul digestiei.

Aici sunt câteva exemple:

Fructe acide cu fructe dulci

Combinația de fructe acide, cum ar fi citricele (portocale, grapefruit, lămâi) cu fructe dulci (banane, smochine, struguri) poate provoca fermentație și balonare în stomac.

Acest lucru se datorează…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe