Connect with us

EVENIMENT

Coloane de camioane la frontiera cu Ungaria. La ieșirea din țară prin Vama Vărșand, șoferii au de așteptat patru ore

Publicat

fotografie cu caracter ilustrativ

Coloane de camioane sunt formate, luni la amiază, 6 martie 2023, înainte de principalele puncte de trecere a frontierei din judeţul Arad. La Vama Vărşand şoferii aşteaptă cel puţin patru ore pentru formalităţile de ieşire din România, aici coada de automarfare fiind de aproximativ cinci kilometri.

Potrivit aplicaţiei „Trafic online” de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, la Vărşand sunt deschise trei artere de ieşire din ţară pentru traficul greu, dar se aşteaptă pentru formalităţi 240 de minute.

La Nădlac II, sunt disponibile patru artere de ieşire pentru camioane şi se aşteaptă 150 de minute, iar la Nădlac I, camioanele pot ieşi din România pe o arteră şi se aşteaptă o oră.

„În principalele puncte de trecere a frontierei se înregistrează aglomeraţie în condiţiile în care de sâmbătă, la ora 23,00, până duminică, la ora 23,00, autovehiculele de mare tonaj au avut restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei şi astfel nu au putut intra în ţara vecină”, a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Alexandru Andrei Dincă.

Reprezentanţii Poliţiei Rutiere au adăugat, pentru AGERPRES, că pe DN 79A, coloana de camioane este de cinci kilometri, de la graniţa cu Ungaria până în localitatea Pilu. Pe acest sector de drum acţionează echipe de poliţişti pentru a fluidiza traficul, în condiţiile în care automarfarele staţionează pe una din cele două benzi ale drumului naţional. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO FOTO. Trenuri în miniatură. O călătorie fascinantă în lumea detaliilor

Publicat

whatsapp image 2024 11 22 at 21.00.01 6 e1732302826278.jpeg

Cinema Dacia din Cluj-Napoca găzduiește o expoziţie de trenuleţe şi miniaturi în perioada 21 noiembrie – 12 decembrie. Conform organizatorilor, această expoziție ridică standardele la „următorul nivel” în comparație cu alte expoziții organizate până acum în țară.

Noutate în cadrul expoziției

Un lucru prin care această expoziție se diferențiază de restul este faptul că aduce interactivitatea printre participanți: „În sfârșit, poți testa și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Horoscop de weekend: 23-24 noiembrie. Se anunță momente pline de entuziasm, dar e nevoie de echilibru între distracție și relaxare

Publicat

horoscop de weekend: 23 24 noiembrie. se anunță momente pline de

Horoscop de weekend: 23 – 24 noiembrie. Weekendul aduce pentru fiecare zodie oportunitatea de a echilibra momentele de introspecție cu cele de bucurie și conectare, arătând că fiecărei zile îi putem da un strop de magie prin alegerile noastre.

Acest weekend se conturează ca un moment de armonie între relaxare și energie creativă, oferind fiecărei zodii șansa de a-și prioritiza nevoile și dorințele.

Fie că este vorba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Ce face Emil Boc la Bruxelles

Publicat

boc bxl e1732263586137.jpeg

Primarul Clujului, Emil Boc, este și președintele Comisiei de Buget și Coeziune Teritorială a Comitetului European a Regiunilor, organism care dă unde verde sau oprește propunerile de buget ale Uniunii Europene.

Boc s-a aflat zilele trecute la Bruxelles la sesiunea plenară unde s-au aniversat 30 de ani de la înființarea Comitetului European al Regiunilor, ocazie cu care edilul Clujului a acordat un interviu pentru Cluj24.

Rep: Ce faceți la Bruxelles?

E.B. Este…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Dispozitiv de alertare în premieră europeană, dezvoltat la Cluj. Primește și transmite mesaje dacă nu este semnal GSM

Publicat

whatsapp image 2024 11 22 at 13.11.02.jpeg

Un prototip al dispozitivului de alertare AlertBox, dezvoltat la Cluj-Napoca de compania AROBS, se află în fază de testare, acesta făcând parte dintr-un proiect co-finanțat de Agenția Spațială Europeană (ESA) prin programul ARTES (Advanced Research in Telecommunications Systems).

Reprezentanții AROBS au explicat, vineri, că prototipul este un sistem inovativ conceput în România și creat pentru a oferi populației acces neîntrerupt la serviciile de tip RO-Alert si…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe