Connect with us

EVENIMENT

Compania de Apă Someș majorează salariile angajaților în medie cu 1.000 de lei. De ce? Pentru că poate

Publicat

calin neamtu ca somes.jpg

Compania de Apă Someș SA a solicitat Consiliului Județean Cluj aprobare să majoreze salariile angajaților cu circa 11% anul acesta, după ce luna trecută a majorat prețul la apă potabilă și la canalizare.

Compania de Apă Someș SA a înaintat în ședința Consiliului Județean Cluj, din data de 17 octombrie, solicitarea de rectificare a bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2024. Societatea dorește majorarea salariilor angajaților cu circa 11%,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

SONDAJ Votează MISS și MISTER POPULARITATE la Balul Bobocilor de la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia

Publicat

sondaj votează miss și mister popularitate la balul bobocilor de

MISS și MISTER popularitate la Balul Bobocilor 2024, la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Balul Bobocilor 2024 are ca tematică celebrul Met Gala. Această seară specială va avea loc pe data de 15 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenților, și promite să aducă strălucire și eleganță.

Opt perechi de boboci vor defila pe covorul roșu, fiecare reprezentând o celebritate emblematică. De la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ceremonia de constituire a Consiliului Județean Alba, în 21 octombrie. Președintele Ion Dumitrel și consilierii depun jurământul

Publicat

ceremonia de constituire a consiliului județean alba, în 21 octombrie.

Ceremonia de constituire a Consiliului Județean Alba, după alegerile locale din 2024, se va desfășura luni, 21 octombrie, la sediul instituției. Președintele ales și validat, Ion Dumitrel, precum și consilierii județeni validați vor depune jurământul.

Vor începe un mandat de patru ani. Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, se află la al șaselea mandat de conducere a instituției administrative județene.

Mandatele au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Casa de Pensii Alba, anunț pentru pensionarii care nu au primit pensiile prevăzute în decizii. Când își vor primi banii

Publicat

casa de pensii alba, anunț pentru pensionarii care nu au

Casa Județeană de Pensii Alba a transmis joi, 17 octombrie, că pensionarii care nu au primit pensiile prevăzute în decizii vor primi banii în luna noiembrie respectiv decembrie. 

„Conducerea Casei Judetene de Pensii Alba informează beneficiarii de drepturi de pensie care nu au primit plata drepturilor prevăzute în deciziile emise în conformitate cu prevederile art. 144 din Legea 360/2023 privind sistemul public de pensii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat Horațiu Florea, PNL: PSD Alba vrea să falimenteze micile afaceri din tot județul

Publicat

comunicat de presă horațiu florea, pnl: basmele psd alba arată

Incompetentul premier al României, Marcel Ciolacu și PSD vor să pună cruce tuturor firmelor mici din Alba, prin coborârea plafoanelor de neimpozitare de 500.000 de euro la 88.000 de euro, pentru a distruge clasa de mijloc. Măsura lovește puternic în coloana vertebrală a economiei românești, firmele mici și mijlocii.

Practic, PSD Alba și Ciolacu au negociat acest lucru la Bruxelles, fără să întrebe pe nimeni, pentru că…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe