Connect with us

EVENIMENT

Complexul Băile Sărate Ocna Mureș oferă servicii Spa. Ședințe de masaj și băi aromate. Care sunt tarifele actualizate

Publicat

complexul băile sărate ocna mureș oferă servicii spa. Ședințe de

La Complexul Băile Sărate Ocna Mureș, serviciile pentru clienți au fost extinse cu ședințe de masaj, inclusiv tehnici de relaxare și băi aromate. Tarifele a fost actualizate.

Acestea completează seria de servicii de agrement și proceduri medicale.

Complexul a fost deschis pentru turiști în luna mai 2023, după o investiție de 7,7 milioane lei, realizată prin parteriat Consiliul Județean Alba – Primăria Ocna Mureș.

Apa sărată de la Ocna Mureș a fost recunoscută…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Infochioșc cu sistem touch pentru turiști, la Centrul de informare turistică a județului Alba. Achiziție, lansată în SEAP

Publicat

infochioșc cu sistem touch pentru turiști, la centrul de informare

Infochioșc cu sistem touch pentru turiști, la Centrul de informare turistică a județului Alba. Consiliul Județean Alba a lansat pe 20 mai, în SEAP, o licitație pentru achiziția unui infochioşc (totem) de exterior, cu sistem touch. Acesta urmează să fie amplasat la noul sediu al instituției din Cetatea Alba Carolina, respectic la Centrul de informare turistică a judeţului Alba.

Citește mai departe

EVENIMENT

Examenele de corigență 2024 pentru elevii de gimnaziu și liceu. În ce perioade vor fi organizate în acest an școlar

Publicat

examenele de corigență 2024 pentru elevii de gimnaziu și liceu.

Examenele de corigență pentru elevii de gimnaziu și liceu vor fi organizate în iulie 2024. Cei care nu le promovează vor rămâne repetenți. Ministerul Educației a informat inspectoratele școlare despre perioadele de desfășurare a acestor examene.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Peşti MORȚI pe Valea Salcă, în Dej. Poluarea ar proveni de la Parcul Balnear Toroc

Publicat

pesti morti 2.jpg

Pe Valea Salcă, în zona Dej, au apărut, marți, pești morți. Specialiștii Sistemului de Gospodărire a Apelor monitorizează situația. Posibila cauză a mortalității ar fi apa deversată din Parcul Balnear Toroc, fapt pentru care a fost sistată deversarea din lac.

„În cadrul acțiunii de monitorizare a cursurilor de apă, astăzi, 21 mai, specialiștii Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Cluj au observat mortalitate piscicolă pe Valea Salcă, pe tronsonul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sancțiune drastică pentru fostul ministru care l-a agresat pe Florin Roman: Va avea salariul tăiat pentru jumătate de an

Publicat

video: momentul în care florin roman a fost agresat fizic

Dan Vîlceanu a fost sancționat de către Comisia Juridică din cadrul Camerei Deputaților. Este vorba despre o sancțiune drastică venită după ce l-a agresat pe deputatul PNL De Alba, Florin Roman. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe