Connect with us

EVENIMENT

Comunicat de presă Clement Negruț, PNL: Ciolacu, Mureșan și PSD Alba își bat joc de mineri, siderurgiști, ceferiști și militari

Publicat

comunicat de presă clement negruț, pnl: ciolacu, mureșan și psd

”Asistăm la un asalt total asupra instituțiilor statului din partea PSD, care vrea să ne întoarcem în urmă cu 30 de ani, când până și femeia de serviciu avea carnet roșu de partid pentru un loc de muncă. În cazul PSD Alba, proverbul „lupul își schimbă părul, dar năravul ba” este mai actual ca niciodată. Așa-zisul noul PSD Alba nu este decât vechiul PSD, pentru că în ADN-ul acestui partid dorința de a acapara instituțiile statului este totală.


Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

O fotografie care suprinde un peisaj natural din județul Alba a câștigat Premiul I la Fotogeografica 2024

Publicat

o fotografie care suprinde un peisaj natural din județul alba

O fotografie care suprinde un peisaj natural din județul Alba a câștigat Premiul I la Salonul Național de Fotografie Fotogeografica 2024. Aceasta este intitulată „Dintr-o dimineață magică” și a fost realizată de Vlad Ioan Păuleț în satul Dumești, comuna Sălciua. 

Salonul Național de Fotografie Fotogeografica este un concurs destinat tinerilor fotografi. Evenimentul nu se adresează doar fotografilor profesioniști,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Campanie de colectare GRATUITĂ a deșeurilor electrice, la Cluj-Napoca

Publicat

colectare deseuri electrice.jpg

Primăria Cluj-Napoca desfășoară, în luna octombrie, o campanie de colectare gratuită a deșeurilor electrice, de Ziua Deșeului Eelectric 2024.

Municipiul Cluj-Napoca organizează, în cadrul parteneriatului încheiat cu societatea TGP – The Green Project, Campania de colectare a Deșeurilor de Echipamente Electrice și Electronice (DEEE), cu ocazia Zilei Deșeului Electric 2024.

Campania se desfășoară toată luna octombrie

În intervalul 1 octombrie – 1…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Guvernul amână impozitarea caselor și apartamentelor după noul mod de calcul. Care este termenul propus

Publicat

guvernul amână impozitarea caselor și apartamentelor după noul mod de

Guvernul amână măsura de impozitare a caselor și apartamentelor după noul mod de calcul. Este vorba despre aplicarea prevederilor OG 16/2022 privind reforma impozitării imobilelor, deja prorogată pentru 1 ianuarie 2025. 

Noul termen propus este 1 ianuarie 2026. Motivul invocat este complexitatea reformei, necesitatea de finalizare a sistemului informatic și unele măsuri administrative.

Propunerea este inclusă într-un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat: PSD Alba a cerut control al Ministerului Muncii la Casa de Pensii și demiterea directorului executiv, susținut de PNL

Publicat

comunicat: psd alba a cerut control al ministerului muncii la

Comunicat: Pensionarii merită respect! PSD Alba a solicitat un control al Ministerului Muncii la Casa de Pensii și demiterea directorului executiv, susținut de PNL.

Pensionarii din județul Alba merită respect, iar ceea ce se întâmplă în ultima perioadă la Casa Județeană de Pensii Alba este de neacceptat.

În aceste condiții, prin deputatul PSD de Alba Beniamin Todosiu, am solicitat Ministerului Muncii și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe