Connect with us

ACTUALITATE

Comunicat de presă CSM Unirea Alba Iulia: Crosul Unirii 2022 de la Alba Iulia

Publicat

dsc00024 e1669556362454 1000x600.jpg

Ediția a 53-a a competiției, desfășurată în Șanțurile Cetății din Alba Iulia, a fost organizată, sâmbătă dimineața, de Primăria Alba Iulia în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal Alba Iulia.

La start s-au prezentat sute de alergători din toată țara și de toate vârstele iar la final toți participanții au primit câte un tricou iar primii trei clasați, la fiecare categorie de vârstă au fost recompensați cu diplome și medalii oferite de reprezentanții Primăriei Municipiului Alba Iulia, primarul Gabriel Pleșa – cel care a dat startul competiției…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Un bărbat din Curtești a fost reținut după ce a fost prins beat la volan. Avea permisul suspendat

Publicat

alcool11.jpg

Marți, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 53 de ani, din comuna Curtești.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în aceeași zi, ar fi condus un autoturism pe drumul public din comuna Curtești, având o alcoolemie de 0,79 mg/l în aerul expirat și fără a avea drept de conducere a autovehiculelor, întrucât, permisul de conducere era reținut.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

 

 


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Iubita lui Putin compară presa cu un Kalașnikov și îi cere să susțină războiul: „La treabă!”

Publicat

iubita lui putin compară presa cu un kalașnikov și îi

Alina Kabaeva, despre care serviciile de informații occidentale cred că a avut o relație amoroasă cu Vladimir Putin, a spus într-un discurs că presa e „o armă de război” și a lansat un îndemn la susținerea invaziei din Ucraina.

Kabaeva, în vârstă de 39 de ani, a vorbit despre susținerea pe care presa trebuie să o ofere „operațiunii militare speciale”, într-un scurt discurs rostit la o reuniune a conducerii directorilor din cadrul National Media Group (NMG), pe care o prezidează din 2014, relatează Newsweek.

Fondat în 2008, NMG se prezintă drept cel mai…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Brașovul cumpără peste 200 de ecoinsule pentru colectarea selectivă a deșeurilor. Investiție de peste 30 milioane de lei, prin PNRR

Publicat

brașovul cumpără peste 200 de ecoinsule pentru colectarea selectivă a

Orașul Brașov a obținut prin Programul PNRR o finanțate de peste 30 de milioane de lei, prin care se vor achiziționa peste 200 de ecoinsule de diferite tipuri.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului Brașov, Brașovul parcurge o nouă etapă în gestionarea deșeurilor de la populație: cea de extindere a sistemului de colectare selectivă la toate platformele de depozitare a deșeurilor din municipiu, prin insule ecologice cu containere separate pentru fiecare tip: biodegradabil, rezidual, sticlă, hârtie și carton, plastic și metal.

Cea mai importantă achiziție a acestor ecoinsule este finanțată prin Programul Național de Redresare și…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

ASTĂZI: Ședință a Consiliului Local Alba Iulia. Amenajări pe malul râului Mureș și alte investiții. Ordinea de zi

Publicat

primaria alba iulia 2 e1540540243919.jpg

Consilierii locali din Alba Iulia se reunesc marți, 7 februarie, de la ora 13.00, în şedinţă extraordinară, cu șase proiecte pe ordinea de zi.

Vor avea de aprobat, printre altele, amenajarea zonei de agrement pe malul râului Mureș, înființarea unui centru de zi pentru copii aflați în situație de risc și modernizări la sediul căminului pentru persoane vârstnice.

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru realizarea obiectivului de investiții: „Eficiență energetică și confort sporit în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe