Connect with us

EVENIMENT

Comunicat INTERVIU Corneliu Mureșan: Cu bună credință, pentru Alba! E nevoie de un schimb de generații la Consiliul Județean

Publicat

comunicat interviu corneliu mureșan: cu bună credință, pentru alba! e

„Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o normalitate pe care trebuie să avem curajul să ne-o asumăm”.

Reporter: Domnule Corneliu Mureșan, v-ați anunțat candidatura pentru Consiliul Județean Alba. Ce v-a determinat să luați această decizie?

Mi-am dat demisia din funcția de subprefect pentru că…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

SURSE: Cum arată primul sondaj de opinie realizat de PNL Alba, pentru alegerile locale. Date surpriză la municipiu și la județ

Publicat

surse: cum arată primul sondaj de opinie realizat de pnl

Primul sondaj de opinie, realizat de PNL Alba, în contextul alegerilor locale, îi poziționează pe liberali pe primele locuri atât în județ cât și la nivelul municipiului Alba Iulia. 

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. UTILBEN a marcat 18 ani de activitate prin voluntariat

Publicat

ultiben imagine reprezentativa 1000x600.jpg

UTILBEN este o companie înființată în anul 2006, care a ajuns rapid între liderii industriei de utilaje agricole și de construcții din România.

Încă de la început, s-a pus accent pe respectarea unui set de valori etice pentru că UTILBEN se dorește a fi un model antreprenorial demn de urmat, cu un impact pozitiv în societate.

UTILBEN a marcat 18 ani de activitate prin voluntariat

Așadar, aniversarea a 18 ani de istorie a fost dedicată oamenilor care au cu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Clujul copiilor! Midnight snack, cursă cu rățuște și activități pentru cei mici în toate cartierele orașului, de 1 Iunie

Publicat

ziua copiilor 1000x600.jpg

De Ziua Copilului, fiecare colț al Clujului va deveni un mic paradis al celor mici, cu numeroase spectacole, activități și surprize pregătite special pentru ei. Ce poți face la Zilele Clujului de 1 Iunie?

De ziua lor, copiii se vor putea bucura de zeci de evenimente și activități, în toate colțurile orașului, pregătite de Primărie în cadrul Zilelor Clujului.

Pentru prima dată în istoria sa, festivalul reușește să aducă activități pentru copii în toate…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

O femeie din Alba care și-a părăsit copiii și nu le-a achitat pensia alimentară, condamnată de judecători. Ce pedeapsă a primit

Publicat

o femeie din alba care și a părăsit copiii și nu

O femeie din Alba care și-a părăsit copiii și nu le-a achitat pensia alimentară a fost condamnată. Acesta a primit o pedeapsă pentru abandon de familie. Decizia a fost dată de Judecătoria Câmpeni, în data de 23 mai 2024. 

Citește mai departe