Connect with us

EVENIMENT

Comunicat Organizația Femeilor Liberale: “susținem și promovăm antreprenoriatul feminin performant din județul Alba”

Publicat

comunicat organizația femeilor liberale: “susținem și promovăm antreprenoriatul feminin performant

”O componentă importantă a strategiei asumate de echipa doamnelor liberale din judeţul nostru, cea a sprjinirii structurilor economice private înfiinţate şi administrate cu succes de către doamne, este pusă în aplicare cu fiecare ocazie dată de sedinţele Biroului Politic Judeţean al Organizaţiei Femeilor Liberale.

Este vital pentru economia judeţului Alba ca, prin misiunea noastră, să păstrăm o notă proactivă în ceea ce priveşte antreprenoriatul feminin şi să punem în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

UBB Cluj-Napoca, PRIMA în țară în clasamentul QS al sustenabilității 2024

Publicat

ubb cluj.jpg

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) ocupă prima poziție în țară (din 8 universități incluse), poziția 159 în Europa (din 493 de universități incluse) și poziția 335 la nivel internațional (din 1403 universități incluse) în clasamentul universităților sub aspectul dezvoltării durabile (sustenabilității) realizat de compania britanică QS și dat publicității marți, 5 decembrie 2023. Vezi AICI.

„Universitățile incluse în clasamentul QS…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Campanie de donare de sânge la Cluj. Criterii care trebuie să fie îndeplinite pentru a putea dona

Publicat

donare.jpg

Echipa “Donează sânge, fii erou!” organizează o campanie națională de donare de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca în perioada 4-15 decembrie 2023, voluntarii urmând să fie prezenți de luni până vineri, între orele 7:30-13:30, asistând personalul și oferind mici atenții donatorilor.

”De asemenea, donatorii obțin bonuri de masă în valoare de 67 de lei, o adeverință pentru o zi liberă de la locul de muncă/unitatea de învățământ…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat care a furat două batoane de ciocolată dintr-un magazin Penny din Alba Iulia, cercetat timp de un an. Decizie în instanță

Publicat

bărbat care a furat două batoane de ciocolată dintr un magazin

Un bărbat care a furat două batoane de ciocolată dintr-un magazin Penny din Alba Iulia a avut un dosar penal deschis pe numele său timp de un an.

Acesta nici nu a reușit să iasă din magazin cu cele două batoane de ciocolată care valorau opt lei, ca a și fost oprit de paznic.

Însă pentru fapta sa, a fost deschis un dosar penal, care a stat timp de un an până când magistrații Judecătoriei Alba Iulia l-au închis. Mai exact în data de 21 noiembrie 2023 dosarul a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bogdan Pivariu anunță lărgirea și modernizarea străzii Răzoare din Florești

Publicat

razo.jpg

Primarul Bogdan Pivariu anunță că porțiunea străzii Răzoare din Florești, începând de la Biserica Ortodoxă și până la numarul 197, intră în modernizare, după ce în cadrul ședinței de Consiliu Local de marți a fost votat studiul de fezabilitate privind acest proiect, inclusiv culoarul de exproprieri.

Bogdan Pivariu anunță lărgirea și modernizarea străzii Răzoare din Florești

”În cadrul lucrărilor de modernizare sunt incluse și exproprieri de terenuri care…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe