Connect with us

EVENIMENT

Comunitatea din Zlatna, în doliu. Sorin Teișan, unul dintre cei mai iubiți medici din județ a încetat din viață. Mesajul Primăriei

Publicat

comunitatea din zlatna, în doliu. sorin teișan, unul dintre cei

Comunitatea din Zlatna este în doliu. Unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți medici din oraș, dar și din județ a încetat din viață. Este vorba despre doctorul Sorin Constantin Teișan. 

În cariera sa, întinsă pe zeci de ani, a fost omul care s-a ocupat de pacienții săi, ca un profesionist adevărat. A fost medicul îndrăgit al mai multor generații din Zlatna și zonele din jur. Și-a făcut meseria cu dedicație și a fost un exemplu în comunitate.

Întreg orașul Zlatna…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. ISU Cluj a operaționalizat centrul SMURD din Jucu

Publicat

img 0861.jpg

ISU Cluj a inaugurat sâmbătă, 27 aprilie, centrul SMURD din Jucu. Noul punct de lucru face parte din Detașamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca.

Sâmbătă, 27 aprilie 2024, a fost operaționalizat Punctul de Lucru Jucu, parte integrantă a Detașamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca.

Ceremonia de inaugurare a subunității s-a desfășurat la sediul situat pe strada Crizantemelor numărul 1, din localitatea Jucu de Sus, comuna Jucu. La eveniment au luat parte Prim-adjunctul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Rețeta unui bucătar din Alba pentru dezlegarea la pește de Florii: Cum se prepară ”Regina ciorbelor pescărești”. Ingrediente

Publicat

rețeta unui bucătar din alba pentru dezlegarea la pește de

Dezlegarea la pește de Florii: Duminică, 28 aprilie, de Florii, este dezlegare la pește. Celor care vor să gătească și să mănânce o ciorbă de pește le prezentăm rețeta perfectă.

Regina ciorbelor pescărești, Storceacul. O rețetă a pescarilor din Sfântul Gheorghe, care se face cu sturion. Însă deoarece sturionul este greu de găsit, vă prezentăm rețeta cu file de șalău.

Rețeta a fost făcută pentru cititorii alba24.ro de bucătarul din Alba, Daniel Călin…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

U Craiova 1948 – U Cluj: 3-2. Clujenii sunt învinși în deplasare și ratează șansa de a aduce 3 puncte

Publicat

ucra e1714235867661.jpg

U Craiova 1948 și „U” Cluj s-au întâlnit, sâmbătă, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, în etapa a 7-a din play-out-ul Superligii României. Jucătorii lui Sabău sunt învinși și pierd șansa de a urca pe prima poziție din play-out.

Echipele de start

U Craiova 1948: Gurău – Negru, Compagnucci, Lacroix, Padula – Pop, Achim – Bahassa, Bauza, Baeten – Blănuța

REZERVE: Enache – Albu, Bildar, Chițu, Dragu, Ibrahim, Kvakic, Lekiatas, Mascarenhas,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Petrecere a comunității srilankeze pe malul Ampoiului, la Alba Iulia. Cum văd muncitorii străini relațiile cu românii

Publicat

video: petrecere a comunității srilankeze pe malul ampoiului, la alba

Zi de sărbătoare pe malul râului Ampoi la Alba Iulia. De obicei o sărbătoare a românilor începe cu niște grătare bine încinse, bere, cefe de porc și cârnați, totul la pachet cu multă bere. 

Sâmbătă, 27 martie 2024, pe malul râului, atmosfera era foarte diferită de cea făcută de români. Din boxele așeazate lângă o scenă, nu se auzeau artiști de petrecere români, ci orientali. Sri-lankezi mai precis. Mirosul de mici și cefe a fost înlocuit cu cel de condimente…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe