Connect with us

ACTUALITATE

Concertul lui Celine Dion la București, din nou reprogramat

Publicat

Concertul lui Celine Dion la București, programat inițial pe 29 iulie 2020 la Arena Națională din București și amânat ulterior pentru 25 iulie 2021, va fi reprogramat în contextul pandemiei de COVID-19. Evenimentul va avea loc pe 11 iunie 2023.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, din pricina pandemiei de COVID-19 și a restricțiilor curente asupra adunărilor publice, Celine Dion a fost nevoită să reprogrameze din nou datele turneului ei european, „Courage World Tour”.

„Siguranța și sănătatea publicului sunt prioritatea numărul unu pentru Celine Dion și Concerts West/AEG Presents, astfel, o parte dintre datele inițiale ale spectacolelor din a doua parte a turneului european, care au fost amânate pentru 2021 din pricina pandemiei, au fost reprogramate pentru 2023.

Toate concertele, reprogramate în 2023

Concertele inițial planificate în această vară la Tel Aviv, Nicosia, Attard, Atena, București, Carhaix, Lucca și Nyon vor avea loc în perioada mai-iulie 2023. Concertul de la București a fost reprogramat pe 11 iunie 2023”, au transmis organizatorii.

„Eram foarte nerăbdătoare să vă întâlnesc pe toți în Europa în această vară, dar, din păcate, din cauza situației mondiale, lucrurile s-au tot amânat. Suntem foarte bucuroși pentru spectacolele pe care le vom putea ține în 2023 și de abia aștept să vă văd în sfârșit!”, le-a transmis fanilor artista.

Biletele deja achiziționate pentru concertul Celine Dion din 29 iulie 2020, precum și cele cu data inițială a reprogramării, respectiv 25 iulie 2021, își păstrează valabilitatea și pot fi folosite pentru acces pe 11 iunie 2023.

Biletele cumpărate rămân valabile

„Ne pare extrem de rău că suntem nevoiți să reprogramăm concertul Celine Dion din nou, dar suntem foarte bucuroși că Bucureștiul se numără printre orașele care vor putea în continuare să găzduiască spectacolul. Evident, aceasta nu a fost decizia pe care speram să o luăm, dar respectând măsurile guvernamentale în vigoare – și în timpuri de o asemenea incertitudine fără precedent – aceasta este acum singura noastră opțiune viabilă, pe care am fost nevoiți să o acceptăm cu durere în suflet.

Dorim să ne arătăm aprecierea față de fanii Celine Dion pentru răbdarea lor și să îi recompensăm cu o tombolă unică, cu multe premii, în speranța că vom mai alina așteptarea”, a declarat Laura Coroianu, director Emagic, organizatorul spectacolului de la București.

Conform comunicatului, pentru publicul care se află în imposibilitatea de a participa la concert în noua dată reprogramată, organizatorii pun la dispoziție posibilitățile de preschimbare a biletului în voucher și retur, în conformitate cu legislația în vigoare.

Până în 13 iunie 2021 se primesc cereri de preschimbare a biletului în voucher sau returnarea banilor

„De la data prezentului anunț (17 mai 2021), cumpărătorii de bilete care doresc preschimbarea biletelor în vouchere, au la dispoziție 30 de zile calendaristice (până la 16 iunie 2021, inclusiv) pentru a-și exprima opțiunea. (…) După expirarea celor 30 de zile de la data prezentului anunț, adică începând cu 17 iunie 2021, biletul devine automat valabil pentru ediția reprogramată a evenimentului, conform legislației în vigoare.

Ulterior, cei care vor trimite solicitările în termenul menționat mai sus vor primi prin intermediul distribuitorului de bilete un voucher pentru contravaloarea biletului, ce va putea fi folosit pentru achiziționarea biletelor pentru alte evenimente Emagic Live până la epuizarea termenului de 6 luni de zile de la data încetării perioadei de suspendare a dreptului de organizare a evenimentelor, conform prevederilor legale.

În cazul în care voucherul nu este folosit pentru achizitionarea de produse sau servicii în termenul indicat – respectiv 6 luni de la data încetării perioadei de suspendare a dreptului de organizare – sumele reprezentând contravaloarea biletului vor fi rambursate în termen de 90 de zile calculat din noua dată (reprogramată) a evenimentului (respectiv din 11 iunie 2023)”, au mai transmis organizatorii.

(sursa: Mediafax)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Atelier de încondeiat ouă la Mihălășeni. ,,Profesor” a fost meșterul popular Maria Ursulean

Publicat

fb img 1714146489852 1000x600.jpg

Publicitate

Joi, Centrul de Creatie Botosani a desfășurat un alt atelier de încondeiat ouă, de această dată în parteneriat cu Parohia Mihălășeni.

Meșterul popular Maria Ursulean din Bucecea i-a sprijinit pe micuții participanți să deslușească tainele încondeierii ouălor.
,,Mulțumim și celor patru tinere din Bucecea care au ajutat la desfășurarea atelierului!
Mulțumim frumos părintelui Petru Hrițac pentru invitație și ospitalitate, cadrelor didactice prezente, grupului vocal din Mihălășeni care ne-a încântat cu câteva cântări religioase și îi felicităm pe toți copiii care au participat la atelier!” , au transmis oficialii Centrului de…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

,,Sacrul în artă”, expoziție la Muzeul Ștefănești

Publicat

fb img 1714127943595 1000x600.jpg

Publicitate

Muzeul Judetean Botosani, Secția de Artă Plastică – Etnografie organizează expoziția intitulată „Sacrul în artă”.

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a unui număr de 13 icoane din patrimoniul etnografic al Muzeului Județean Botoșani, precum și a lucrărilor semnate de artiștii vizuali Anca și Alina Albătoaie, Constantin Livadaru, Florin Grosu, Bebe Hetriuc, Ioana-Gina Poleac, Liviu Șoptelea, Cristina Turiceanu, Marius Vatamanu și Karmen Zaharia. Expoziția, etalată la #Muzeul „#Ștefan_Luchian”…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

14 mai, ultima zi în care se mai pot face înscrieri la școala de agenți de poliție în 2024. Acte, calendar, condiții candidați

Publicat

academia de politie.jpg

Publicitate

Școala de Agenți de Poliție a anunțat că până pe 14 mai, cei interesați să devină agenți de poliție sunt invitați să trimită cereri de înscriere. Există un total de 1880 de locuri disponibile la cele trei școli postliceale. Procesul de admitere are loc în perioada aprilie – iulie, relatează alba24.ro. Cererile de înscriere trebuie trimise la inspectoratele de poliție județene, în funcție de domiciliu.

Înscrierile se fac doar electronic (cerere de înscriere trimisă prin e-mail la IPJ, compartiment resurse umane) până în 14 mai. Apoi, până în 21 mai se depun actele pentru dosarele de recrutare, tot la inspectoratele de poliție.

Proba…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Botoșani: Amenzi pentru șoferi depistați cu microbuzul ticsit cu călători

Publicat

maxi 696x555 1.jpg

Publicitate

În cadrul activităților desfășurate a fost verificată legalitatea transportatorilor de persoane, prilej cu care au fost depistate două microbuze de transport călători, care aveau peste 22 de persoane, respectiv peste 16 persoane în plus față de numărul de locuri.

 

Cei doi conducători auto au fost sancționați contravențional cu amendă în cuantum de 8.000 de lei fiecare, iar persoanele care erau în plus au coborât și au așteptat un nou transport pentru a se deplasa la destinație.

Publicitate

Fotografie cu caracter ilustrativ


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe