Connect with us

EVENIMENT

Concurentă de viță nobilă, pe scena Românii au talent. Cine este prințesa Loraine de Hillerin, tânăra care i-a fermecat pe jurați. „E un aer deosebit, aristocrat”

Publicat

concurentă de viță nobilă, pe scena românii au talent. cine

În ediția de vineri seară de la Românii au Talent, jurații și telespectatorii au avut parte de o surpriză de proporții. Pe scenă a urcat o concurentă de viță nobilă. Prințesa Loraine de Hillerin a cântat și a cucerit inimi cu prestația sa. Iată cine este tânăra care a impresionat publicul prezent în sală!

Totul despre prințesa Loraine de Hillerin. Tânăra i-a uimit pe jurații de la Românii au talent

Loraine de Hillerin are 13 ani și a reușit să impresioneze juriul de la Românii au talent, în ediția de vineri seară, 10 martie. Înainte de a cânta, tânăra a spus că este din Alexandria și că provine dintr-o familie de viță nobilă, originară din Franța.

De altfel, în concurs, Loraine de Hillerin a interpretat o melodie în limba franceză, care i-a adus patru de „Da” și calificarea în…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

BLAJ: 15 noi stații de încărcare a autovehiculelor electrice. Locațiile în care vor fi amplasate. Contractul a fost semnat

Publicat

blaj: 15 noi stații de încărcare a autovehiculelor electrice. locațiile

Primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, a anunțat amplasarea a 15 stații noi de reîncărcare a autovehiculelor electrice. Investiția este de peste 3 milioane lei.

”Noi vești bune pentru Blaj! Am semnat, împreună cu Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), contractul pentru achiziţia şi montajul în municipiul Blaj a 15 staţii de reîncărcare a acumulatorilor pentru vehicule electrice.

Valoarea investiției este de 3.173.367,15 lei, din care AFM acordă o finanţare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Neconformități la lucrările efectuate pe str. Cetății și str. Tăuțiului din Florești, constatate de primarul Pivariu.

Publicat

neco 2 e1696269600725.jpg

Primarul din Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat că, în urma vizitei de luni de pe șantier a constatat probleme la execuția unor sectoare recent asfaltate de pe străzile Cetății și Tăuțiului și a cerut executanților să remedieze de ugență neregulile.

”Avem nevoie să finalizăm aceaste lucrări în cel mai scurt timp cu putință dar neapărat respectând standardele de execuție.
Ultima lucrare de legătură în noua rețea (intersecție Cetății cu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Colocviile Romanului Românesc Contemporan, în 4-5 octombrie, la Alba Iulia. Participă scriitori, istorici și critici literari

Publicat

alba iulia cetatea alba carolina drona vremea soare.jpg

A XVI-a ediție a evenimentului Colocviile Romanului Românesc Contemporan se desfășoară în perioada 4-5 octombrie, la Alba Iulia.

Tema din acest an este „Arta romanului”. Evenimentul cultural este organizat în Sala Senatului Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și va fi moderat de istoricul și criticul literar Nicolae Manolescu, președinte al Uniunii Scriitorilor din România.

Colocviile Romanului Românesc Contemporan vor debuta miercuri, 4 octombrie, la ora…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

DEMARARE PROIECT: Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din municipiul Sebeș

Publicat

anunț începere ”proiect de investiții în vederea refacerii capacității de

Comunicat de presă: ANUNȚ DEMARARE PROIECT ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din municipiul Sebeș”

PLANUL NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ

Pilonul VI. Politici pentru noua generație Componenta C15: Educație

Reforma 4. Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior Investiția 13. Echiparea laboratoarelor informatice din școlile de educație și formare profesională (EFP)…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe