Connect with us

EVENIMENT

Concursul Eurovision 2021 se va desfășura în Rotterdam, în perioada 18-22 mai

Publicat

Ediţia cu numărul 65 a concursului muzical Eurovision, care nu s-a desfăşurat anul acesta din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus, va avea loc la Rotterdam, în Olanda, în perioada 18 – 22 mai 2021, au anunţat luni organizatorii citaţi de EFE.

Aşa cum se anunţase anterior, Rotterdam va fi oraşul gazdă al acestui mare eveniment european ce va avea două semifinale (pe 18 şi 20 mai) şi marea finală din 22 mai.

„Avem un an întreg până atunci pentru a analiza în detaliu scenariile posibile cu părţile implicate, astfel încât show-ul să aibă loc în ciuda împrejurărilor şi să facem ajustările necesare”, a declarat Sietse Bakker, producătorul executiv al viitoarei ediţii.

Printre aspectele ce trebuie decise se află, de exemplu, care vor fi elementele concursului anulat anul acesta şi care vor fi menţinute în 2021, precum scena.

„Va fi păstrată pentru la anul, pentru că era deja pregătită. În afară de asta, multe aspecte depind de faptul dacă vor fi disponibile în acel moment şi dacă se vor potrivi cu spiritul anului 2021”, a precizat Bakker.

Eurovision 2020 a fost suspendat în martie când, „cu mare tristeţe”, Uniunea Europeană de Radiodifuziune (UER) a anunţat că evenimentul nu va fi organizat, pentru prima oară în istoria sa, ca urmare a răspândirii COVID-19 şi a măsurilor de restricţie adoptate de numeroase guverne ale celor 41 de ţări participante.

În locul său, s-a desfăşurat un program online intitulat „Europe Shine A Light”, la care au luat parte toţi cei care ar fi fost participanţii celei de-a LXV-a ediţii, mulţi dintre care vor repeta anul viitor aceeaşi piesă, precum concurentul spaniol Blas Cantó.AGERPRES

Sursa foto: eurovision.tv

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

LIVE: Lansarea candidaților PNL Alba la alegerile locale 2024. Marș, pe ploaie, la Alba Iulia spre Piața Cetății

Publicat

live: lansarea candidaților pnl alba la alegerile locale 2024. marș,

PNL Alba organizează miercuri, 8 mai, la Alba Iulia, evenimentul de lansare a candidaților partidului la alegerile locale. Liberalii se adună în Piața Cetății, iar liderii politici prezintă discursuri.

După ora 17.00, reprezentanți ai PNL din mai multe zone din județ au pornit, din puncte diferite ale municipiului, într-un marș spre Piața Cetății.

La Alba Iulia, înaintea manifestării, a început să plouă abundent.


De la ora 18.00, va începe evenimentul de lansare a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Primul certificat de naștere semnat electronic a fost emis la Cluj. Emil Boc: „Un moment istoric”

Publicat

certificat de nastere semnat electronic 720x600.jpeg

Primul certificat de naștere semnat electronic a fost eliberat miercuri de Serviciul de Stare Civilă din Cluj-Napoca. 

Primăria Cluj-Napoca a eliberat astăzi primul certificat de naștere semnat digital, a anunțat primarul Emil Boc, pe rețelele de socializare.

Printr-un proiect cu finanțare europeană, Serviciul Stare civilă din municipiul Cluj-Napoca permite de acum întocmirea actelor de stare civilă: naștere, căsătorie și decese în format electronic, inclusiv…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vineri, 10 mai: Ziua Europei și Ziua Independenței Naționale a României, sărbătorite în Piața Cetății din Alba Iulia

Publicat

vineri, 10 mai: ziua europei și ziua independenței naționale a

Ziua Victoriei în Europa, Ziua Europei și Ziua Independenței Naționale a României vor fi marcate vineri, 10 mai, în Piața Cetății din Alba Iulia.

Programul activităților va cuprinde, printre altele, alocuțiuni cu privire la semnificația zilelor și un program artistic realizat de către Corul de copii „Theotokos” și Orchestra de cameră „Augustin Bena”.

Programul activităţilor organizate cu prilejul Zilei Victoriei în Europa, Zilei Europei și Zilei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Florin Piersic, în fața unei noi operații riscante. Intervenția de la Institutul Inimii din Cluj a fost făcută în timp record

Publicat

florin piersic institutul inimii1 1000x600.jpg

Florin Piersic mai are de trecut un hop. Marele actor clujean va fi supus unei noi intervenții chirurgicale, de data aceasta la genunchi, la București, dacă și atunci când medicii vor decide acest lucru. La Cluj, actorul a fost deja supus unei intervenții de îndepărtare a stimulatorului cardiac, la Institutul Inimii, chiar în prima zi de Paști.

Intervenția a fost făcută cu succes de medicii clujeni, iar la cererea familiei, Florin Piersic a fost transferat, marți,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe