Connect with us

EVENIMENT

Confiscări masive de droguri: Peste 90 de kilograme confiscate de autorități într-un interval de trei zile

Publicat

mascat perchezitii 2 1000x600.jpg
fotografie cu caracter ilustrativ

În urma activităților desfășurate în perioada 12 mai – joi, autoritățile au confiscat peste 90 de kilograme de droguri, în cadrul operațiunilor de destructurare a grupurilor infracționale specializate în trafic de persoane, criminalitate informatică, trafic și consum ilicit de droguri, precum și spălare de bani, conform unui comunicat transmis de Poliția Română și citat de AGERPRES în data de sâmbătă.

Cele 45 de acţiuni operative au fost derulate de poliţiştii din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Au fost efectuate 388 de percheziţii domiciliare şi 16 acţiuni de prindere în flagrant delict, fiind derulate activităţi investigative pentru probarea activităţii infracţionale a 563 de persoane.

Au fost emise 117 ordonanţe de reţinere şi 25 de mandate de arestare preventivă, iar faţă de 39 de persoane a fost luată măsura controlului judiciar. Mare parte din activităţi au fost desfăşurate joi, iar instanţele nu s-a pronunţat cu privire la toate măsurile preventive.

De asemenea, au fost indisponibilizate 45,077 kilograme de canabis, 703 grame de cocaină, 12,351 kilograme de droguri sintetice, 31,605 kilograme de alte substanţe cu efect psihoactiv, 7,106 kilograme de substanţă vegetală, 329 de doze droguri, 84 de grindere, 51 de cântare de precizie, 945 de comprimate şi 4 instalaţii pentru culturi de canabis.

Totodată, au fost instituite măsuri pentru 14 autoturisme, 284 de telefoane, 21 de laptopuri, 52 de cartele SIM, 41 de medii de stocare, 8 arme letale, 11 arme neletale, 188 de bucăţi de muniţie, 5 ceasuri, 16 carduri bancare, 875.479 de lei, 129.855 de euro, 2.530 dolari, 1.320 de lire sterline şi 10.900 de euro, care prezintă urme de contrafacere.

În cadrul acţiunilor, alături de poliţişti din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate, au participat luptătorii Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene şi jandarmi. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în Alba Iulia, Blaj și alte localități din Alba. Lucrări programate până în 29 aprilie

Publicat

electrica (deer): Întreruperi de curent în alba iulia, aiud și

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în Alba. Electrica – Distribuție Energie Electrică România – Transilvania Sud anunță programul lucrărilor de întreținere a rețelei. 

Furnizarea energiei electrice va fi întreruptă temporar pe străzi din Alba Iulia, Aiud, Blaj și din alte localități din județ.

Întreruperi programate la energie electrică în localități din județul Alba

Marți, 23 aprilie

  • Alba Iulia, străzile Dealul Furcilor, Emile Zola, Gardeniei,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sfântul Gheorghe: câți români își sărbătoresc ziua numelui în 23 aprilie 2024. Cui îi poți spune ”La mulți ani”

Publicat

sfântul gheorghe: câți români își sărbătoresc ziua numelui în 23

Sfântul Gheorghe, 23 aprilie 2024. Sfântul Mucenic Gheorghe este cunoscut pentru modul în care a susținut creștinismul și este considerat ocrotitorul forțelor terestre ale armatei române.

Sfântul Gheorghe: Numele de Gheorghe provine din limba greacă. Acesta se traduce prin: ţăran, agricultor sau lucrător al pământului.

Peste un milion de români poartă numele Sfântului Mucenic Gheorghe, care este sărbătorit marți.

MESAJE de Sfântul Gheorghe 2024: SMS de „La mulți…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Fetiță de 13 ani din Cluj dispărută de acasă. Familia și poliția o caută. Sunați la 112 dacă o vedeți

Publicat

copil disparut1.jpg

O fetiță de 13 ani din Cluj=Napoca a fost dată dispărută după ce nu s-a mai întors acasă de la școală.

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că minora Mirabela Coloji a ieșit de la școala luni, 22 aprilie, dar până în prezent nu s-a întors la domiciliu.

Fetiță de 13 ani din Cluj dispărută de acasă. Familia și poliția o caută. Sunați la 112 dacă o vedeți

Copila are o înălțime aproximativă de 1.30 metri, păr brunet…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

S-a ÎNJUMĂTĂȚIT recompensa primită de „minerii” de bitcoin

Publicat

bitcoin e1617773905426.jpg

Vineri, a avut loc un eveniment așteptat de piața criptomonedelor: operațiunea prin care a fost înjumătățită (halving) recompensa primită de „minerii” care contribuie la crearea de bitcoin.

Cantitate totală de bitcoin a fost definită la 21 de milioane de unități de creatorul (creatorii) cunoscuți sub pseudonimul Satoshi Nakamoto, iar obiectivul „înjumătățirii” este acela de a controla rata de emitere a bitcoinilor.

Următoarea operațiune de halving va…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe