Connect with us

ACTUALITATE

Congres național AUR la Alba Iulia, după 1 Decembrie: Peste 550 de membri din toată țara participă la eveniment. Ce vor discuta

Publicat

claudiu tarziu si george simion aur foto partidul aur site 1000x600.jpg

Peste 550 de membri ai formațiunii politice AUR (Alianța pentru Unirea Românilor) participă la Alba Iulia, la un congres național. Evenimentul politic va fi ținut la doar o zi, după Ziua Națională a României, adică în data de 2 decembrie. 

Foarte probabil mare parte dintre cei prezenți la congres, vor fi prezenți și la serbările de 1 Decembrie, mai ales la Marșul Unirii, activitate acaparată în timp de formațiunea AUR, după ce în trecut era organizată de studenți basarabeni și de suporteri ai echipelor de fotbal.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Zeci de șoferi sancționați pe DN14 B lângă Blaj. Majoritatea au fost amendați pentru viteză. Atenționările polițiștilor

Publicat

1675932598 masina politia.jpg

Zeci de șoferi au fost amendați pe DN14B, lângă Blaj, majoritatea pentru viteză. Polițiștii au organizat o acțiune pentru siguranță rutieră.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 8 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Blaj au organizat o acțiune, pe DN 14B, pe raza localităților Mihalț și Crăciunelu de Jos, pentru prevenirea accidentelor cauzate de viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum.

Au fost constatate și sancționate 48 de abateri de natură contravențională, în valoare de 20.720 de lei, din care 33 pentru depășirea regimului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Descinderi cu mascații la români care au cazat ucraineni doar pe hârtie: Au primit pe nedrept 2,6 milioane de lei

Publicat

descinderi cu mascații la români care au cazat ucraineni doar

Polițiștii din Maramureș fac, joi dimineața, 117 percheziții, într-un dosar în care sunt cercetați mai mulți funcționari și 102 persoane care ar fi obținut pe nedrept fonduri de la stat pentru cazarea refugiaților ucraineni.

Aceştia au reuşit să obţină ilegal peste 2,6 milioane de lei.

Este o amplă operaţiune cu sprijin de la poliţişti din Cluj, Satu Mare, Bistriţa-Năsăud, Sălaj şi Mureş, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru obţinere ilegală de fonduri şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, anunţă Poliţia…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Record de temperatură negativă din acest sezon, în Covasna: -31 de grade la Întorsura Buzăului

Publicat

record de temperatură negativă din acest sezon, în covasna: 31

Minus 31 de grade Celsius au fost înregistrate, în noaptea de miercuri spre joi, la staţia meteo din Întorsura Buzăului. Astfel, s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură din acest sezon.

Potrivit meteorologului de serviciu, minima a fost înregistrată între orele 06.30 – 07.00, iar ulterior temperatura a crescut uşor.

Prognoza meteo indică faptul că gerul va mai persista câteva zile în zona Întorsurii Buzăului, unul dintre polii frigului din România, supranumită şi „Mica Siberie” din cauza temperaturilor extrem de scăzute ce se înregistrează aici în fiecare an.

Spre exemplu, pe 8 ianuarie 2015 la Întorsura Buzăului au fost minus…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

DSVSA Alba: atenționări pentru crescătorii de păsări în contextul cazurilor de gripă aviară din țară. Ce măsuri trebuie respectate

Publicat

dsvsa alba 1000x600.jpg

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Alba atenționează crescătorii de păsări privind măsuri ce trebuie respectate pentru prevenirea apariției gripei aviare pe teritoriul județului.

Măsurile sunt necesare în contextul în care au fost semnalate cazuri de gripă aviară în țară.

Pentru prevenirea apariției acestei boli, DSVSA Alba transmite cetățenilor care cresc păsări în gospodării că au obligația respectării următoarelor măsuri:

  • evitarea creşterii păsărilor domestice în aer liber; acestea trebuie ţinute închise…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe