Connect with us

EVENIMENT

Consilierul local Ioana Gavrilă Paven a plecat din USR Alba Iulia. Acesta va candida ca independent pentru un nou mandat

Publicat

consilierul local ioana gavrilă paven a plecat din usr alba

Ioana Gavrila Paven, conslilier local al Municipiului Alba Iulia și-a anunțat plecarea din USR. Aceasta a declarat într-un comunicat de presă ca va candida pentru un nou mandat de consilier din pozitia de independent. 

Aceasta este conferențiar la Facultatea de Științe Economice a Universității din Alba Iulia. S-a remarcat în Consiliul Local Alba Iulia prin întrebările pertinente pe care le-a pus asupra unor hotărâri de consiliu local, în special în modul în care au fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sâmbătă: „Bătălia pentru Singidava”, la Cugir. Spectacol de reconstituire istorică cu Garda Apulum și Dacii Singidavei

Publicat

sâmbătă: „bătălia pentru singidava”, la cugir. spectacol de reconstituire istorică

Sâmbătă, 25 mai, Dacii Singidavei vor înfrunta romanii din Garda Apulum la Cugir. Spectacolul de reconstituire istorică „Bătălia pentru Singidava” va avea loc începând cu ora 11:00, pe bulevardul pietonal Al. Sahia, zona Complex. 

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Perla taberelor clujene, Blăjoaia, renaște. Vezi cum arăta înainte și cum va arăta după ce a fost preluată de UBB

Publicat

blaj 1 1000x600.jpg

Arhitectul șef al județului Cluj, Claudiu Salanță, a prezentat modul în care o fostă perlă a taberelor clujene, și anume cea de la Blăjoaia, renaște după ce a fost preluată de Universitatea ”Babeș-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca.

”Cabana Blăjoaia, reprezenta cea mai căutată tabără din judeţul Cluj, datorită în special peisajelor mirifice oferite de zona de munte a Parcului Natural Apuseni, dar și focurilor de tabără din zonă.

După o istorie…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

”Linia Solară” pe scenă la Alba Iulia. Teoria scandalului într-o relație: regrete, dorințe și cuvinte aruncate la 5 dimineața

Publicat

”linia solară” pe scenă la alba iulia. teoria scandalului într o

E cinci dimineața în casa Barbarei (Ilinca Manolache) și a lui Werner (Ionuț Vișan), iar cei doi duc o ceartă care a început în urmă cu șapte ore. Șapte ore de când își tranșează cei șapte ani de căsnicie și de când Barbara vrea ca Werner să treacă linia solară. 

Citește mai departe

EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Euro ar urma să TREACĂ de 5 lei în următoarele șase luni

Publicat

mita euro bun 1000x600.jpg

Miercuri, CFA România a prezentat sondajul lunar realizat în luna aprilie. Majoritatea respondenților anticipează aprecierea în octombrie a valorii medie a euro la 5,0172 lei, imediat după încheierea alegerilor parlamentare și prezidențiale, comasare dorită de PSDNL. Pentru orizontul de 12 luni, valoarea medie a cursului anticipat al monedei unice este de 5,0719 lei.

La sondajul din martie, analiștii vedeau o valoarea medie a anticipaţiilor pentru orizontul de 6 luni…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe