Connect with us

EVENIMENT

Constanța, gazda „4V Rally Raid Romania”, în weekend. Zeci de pasionați ai sporturilor cu motor vor lua startul competiției

Publicat

4v rally raid romania, sursa foto fb
sursa foto: Facebook / 4V Rally Raid Romania, arhivă foto

Zeci de concurenţi, pasionaţi ai sporturilor cu motor, vor participa la 4V Rally Raid Romania. Evenimentul va decide campionii din acest sezon competiţional de Rally Raid la toate clasele: auto, moto, SSV şi Quad.

Potrivit organizatorilor, la startul competiţiei ce se va desfăşura pe 15 şi 16 octombrie vor fi prezenţi cei mai buni practicanţi de rally raid din România, dar şi din alte ţări.

Constanța, gazda „4V Rally Raid Romania”, în weekend. 70 de concurenți

„Timp de trei zile, Constanţa va deveni cartierul general pentru cei aproape 70 de concurenţi care se vor alinia la startul de sâmbătă, din parcarea Hotelului Oxford.

Alături de ei se vor afla mecanici, oficiali din partea Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, ai Federaţiei Române de Motociclism şi organizatori”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Asociaţia Club Sportiv 4V Motorsport.

Conform sursei citate, până la startul celor două zile de concurs, în acelaşi loc va funcţiona şi cartierul general al întrecerii, unde vor avea loc înscrierile, verificările şi şedinţele tehnice.

Tot aici constănţenii pasionaţi de adrenalină vor putea admira vehiculele de concurs şi vor putea sta de vorbă cu concurenţii.

Cei mai norocoşi dintre ei vor avea inclusiv şansa de a încerca pe viu o parte din emoţiile pe care le trăiesc concurenţii pe parcursul unei curse.

La linia de start vor fi prezenţi cei mai buni practicanţi de rally raid din România, dar şi din alte ţări.

Printre aceștia, Frantisek Machacek, Jakub Koutnik, echipaj de renume din Cehia şi Tomasz Bialkowski, Darek Baskiewicz, campioni europeni din Polonia, concurenţi în întrecerile internaţionale de SSV de prestigiu.

Constanța, gazda „4V Rally Raid Romania”, în weekend. Program

„În afara întrecerii pentru stabilirea ierarhiei finale la fiecare clasă în parte, la categoriile profesionişti, open şi promo, cea mai mare ‘bătălie’ se va duce în clasamentul general al Campionatului Naţional de Rally Raid. (…)

Disputa pentru primul loc se va duce între Ferenc Fodor, de la clasa Moto, actualul lider al clasamentului general şi echipajul de la clasa SSV, format din Călin Cămărăşan şi Bogdan Luha, care sunt de altfel şi deţinătorii titlului după succesul de anul trecut, tot de la Constanţa.

Cel de-al treilea pilot cu şanse mari la câştigarea titlului, Ionuţ Florea, nu este prezent de această dată la Constanţa deoarece reprezintă România în clasificările la faimoasa competiţie Dakar”, se menţionează în comunicat.

În prima zi a competiţiei, sâmbătă, concurenţii vor pleca din parcarea hotelului menţionat, întrecerea desfăşurându-se pe o distanţă de aproximativ 220 de kilometri.

În a doua zi de concurs, duminică, concurenţii vor avea de străbătut un traseu de circa 200 de kilometri unde, la linia de final, vor fi întâmpinaţi de către organizatori şi vor primi şi primele medalii, cele de Finisher.

Constanța, gazda „4V Rally Raid Romania”, în weekend. Competiția – în direct

Decernarea premiilor va avea loc duminică seara.

„La fel ca şi la ediţiile anterioare, întrecerea va putea fi urmărită în permanenţă pe site-ul competiţiei şi în mediile de socializare online, prin intermediul fotografiilor şi a transmisiunii video în direct, toate realizate la cele mai înalte standarde”, au menţionat organizatorii.

La categoria auto concurează maşini 4×4 care sunt special echipate pentru a cuceri trasee cu teren accidentat, în timp ce la categoria SSV (Side by Side Vehicle) sunt încadrate vehicule de dimensiuni mici, special create pentru teren greu.

Echipajele Auto şi SSV sunt formate din pilot şi copilot. La categoriile moto şi QUAD se concurează pe motociclete şi ATV-uri conduse de o singură persoană.

Proiectul „4V Rally Raid Romania”, în valoare totală de 222.100 de lei, este organizat de Asociaţia Club Sportiv 4V Motorsport şi este finanţat de Primăria Constanţa din fonduri nerambursabile.

Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

A găsit un card uitat într-un bancomat din Sebeș și a scos de pe el 1.500 de lei. Bărbat din Gârbova, cercetat de polițiști

Publicat

card atm bancomat pixabay 1000x600.jpg

Un bărbat din comuna Gârbova este cercetat de polițiști pentru furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. În timp ce se afla în incinta unei bănci din municipiul Sebeș, acesta ar fi sustras 1.500 de lei de pe cardul unei femei, uitat de aceasta în interiorul unui bancomat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 aprilie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat un bărbat de 48 de ani, din comuna Gârbova, ca…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 283.000 de salariați în județul Cluj în februarie 2024. SALARIUL mediu brut, 9.369 de lei, locul 2 pe țară după București

Publicat

plic bani e1661499911841.jpg

Județul Cluj avea la finele lunii februarie 2024 peste 283.000 de salariați. Salariul mediu brut era de  9.369 de lei.

„Efectivul salariaților din județul Cluj, la sfârșitul lunii februarie 2024 a fost de 283.824 persoane, în creștere cu 1.367 persoane comparativ cu luna ianuarie 2024 și cu 5.257 persoane mai multe față de luna februarie 2023.

Peste 283.000 de salariați în județul Cluj în februarie 2024. SALARIUL mediu brut, 9.369 de lei, locul 2 pe țară…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Rotitul cocoșului de munte în Parcul Natural Apuseni. Imagini cu animale, surprinse de camerele de supraveghere

Publicat

video: rotitul cocoșului de munte în parcul natural apuseni. imagini

VIDEO: Rotitul cocoșului de munte în Parcul Natural Apuseni. Imagini cu mai multe animale au fost surprinse de camerele de supraveghere amplasate în pădurile parcului și postate pe contul de Facebook al administrației. 

”Rotitul cocoșului de munte (tetrao urogallus) și musafirii nepoftiți la dans”, au scris cei de la Parcul Natural Apuseni în descrierea imaginilor.

„Rotitul” cocoșilor de munte este un ritual de împerechere care are loc primăvara. Masculul defilează…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Restricții de circulație pe autostrada A1 Sibiu – Sebeș, pentru lucrări. Atenționări pentru șoferi

Publicat

restricții de circulație pe autostrada a1 sibiu – sebeș, pentru

Vineri, 19 aprilie sunt anunțate restricții de circulație pe autostrada A1 Sibiu – Sebeș. Sunt efectuate lucrări de reparații, potrivit CNAIR.

Potrivit dispeceratului CNAIR, între orele 08:15 – 19:00 se vor executa lucrări de reparații la partea carosabilă.

Traficul pe Banda 1 și Banda de Urgență este restricționat, pe calea 1 (sens Sibiu – Sebeș), în zona Apoldu de Jos – Miercurea Sibiului.

Este vorba despre două tronsoane, între km 280+800 și 281+370 și între…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe