Connect with us

EVENIMENT

Constanța: Un polițist aflat în timpul liber a oprit la timp în trafic un șofer beat, care putea provoca o tragedie

Publicat

Un polițist din Constanța, aflat în timpul liber, a reușit să determine un șofer care se deplasa haotic cu mașina, evitând astfel producerea unui accident rutier.

Incidentul s-a produs vineri după-amiază, pe strada Fulgerului din municipiul Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, agentul șef de poliție Medeleanu Nicolae din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, aflat în timpul liber, a observat cum un autoturism se deplasa haotic, timp în care participanții la trafic au încercat să evite (pe o distanță de aproximativ 3 kilometri) o coliziune cu acesta.

Polițistul, aflat la volanul autoturismului personal, a încercat de mai multe ori să se apropie și să-l determine pe conducătorul auto să oprească, iar la un moment dat a virat în fața sa, determinându-l pe acesta să frâneze.
Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Întrucât existau indicii că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, polițistul a solicitat sprijin colegilor, astfel o patrulă s-a deplasat de îndată la fața locului, bărbatul fiind condus la sediul Serviciului Rutier în vederea testării cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,39 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Persoana in cauză, de 53 de ani, a fost condusă la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Iepurașul de Paște. Semnificația, originile și tradiția simbolului de sărbători. De ce se spune că ascunde cadourile

Publicat

iepurașul de paște. semnificația, originile și tradiția simbolului de sărbători.

Iepurașul de Paște este unul dintre simbolurile acestei sărbători de primăvară, dincolo de semnificațiile religioase ale acesteia. Tradiţia îndrăgitului Iepuraş de Paşte îşi are originile în legendele păgâne. Acesta le va aduce cadouri copiilor care au fost cuminți.

Iepurele reprezintă la păgâni simbolul lui Eostre, zeiţa primăverii. Aceasta era adesea asociată cu ouăle şi iepurele. Se spune că zeiţa a găsit o pasăre rănită în timpul iernii, iar singura…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Preot clujean: Sărbătoarea Învierii Mântuitorului nostru Isus Hristos este sărbătoarea sărbătorilor

Publicat

fele 1 e1714829584823.jpeg

Preotul Cornel Felecan, parohul Bisericii “Pogorârea Sfântului Duh” Cluj-Napoca, arată în Sâmbăta Mare că sărbătoarea Învierii Mântuitorului nostru Isus Hristos este ”sărbătoarea sărbătorilor, este bucuria bucuriei și praznicul praznicelor”.

”Sărbătoarea Mântuitorului nostru Isus Hristos este sărbătoarea sărbătorilor, este bucuria bucuriei și praznicul praznicelor pentru că această sărbătoare este Învierea Domnului nostru Isus Hristos și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

MESAJE de PAŞTE FERICIT: Cele mai frumoase urări și felicitări pentru cei dragi, colegi şi cunoscuţi

Publicat

mesaje de paŞte fericit: cele mai frumoase urări și felicitări

PAȘTE FERICIT: MESAJE, URĂRI, FELICITĂRI: În perioada de Sărbători, dorim să împărtăşim cele mai frumoase gânduri celor apropiaţi sau celor cunoscuţi.

Paştele este o sărbătoare care se petrece în familie sau alături de cei dragi; se cionesc ouă roşii şi se mănâncă preparate din miel, cozonac şi pască. În cazul în care cei dragi nu sunt alături de tine le poţi trimite un mesaj, în care să-ţi exprimi gândurile tale.

Citeşte şi URĂRI DE PAŞTE 2024:…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Paște 2024. Ce poți face cu resturile de mâncare de la masa de sărbători. Idei de rețete interesante

Publicat

paște 2024. ce poți face cu resturile de mâncare de

Paște 2024. Ce poți face cu resturile de mâncare de la masa de sărbători. Se poate întâmpla ca după mesele de sărbători să rămână feluri de mâncare neconsumate. Pentru a diversifica meniul în perioada următoare, aceste alimente pot fi refolosite și pot fi transformate în noi preparate culinare.

Dacă v-au rămas bucăți de friptură sau drob, cozonac, ouă roșii sau legume după masa de Paște, acestea pot fi utilizate pentru a găti alte feluri de mâncare. Important…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe