Connect with us

EVENIMENT

Contabilii ies în stradă. Protest împotriva e-TVA, e-Factura, abuzurilor fiscale şi legislative. Care sunt solicitările

Publicat

contabilii ies în stradă. protest împotriva e tva, e factura, abuzurilor fiscale

Contabilii și alţi specialişti în domeniu vor protesta luni, 8 iulie, nemulțumiți de modificările fiscale. Aceștia atrag atenția că s-a creat un ”haos în legislaţia fiscală” și solicită predictibilitate.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Francisc Oscar Gal din Alba Iulia, numit secretar de stat la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale

Publicat

francisc oscar gal din alba iulia, numit secretar de stat

Francisc Oscar Gal din Alba Iulia a fost numit secretar de stat la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale. Decizia pentru numirea acestuia a fost emisă de prim-ministrul Marcel Ciolacu pe 3 iulie. Documentul a fost publicat în Monitorul Oficial.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

HARTĂ interactivă cu rute alternative la DN7 – Valea Oltului, publicată de CNAIR. Va fi actualizată în timp real

Publicat

hartĂ interactivă cu rute alternative la dn7 – valea oltului,

HARTĂ interactivă cu rute alternative la DN7 – Valea Oltului, publicată de CNAIR. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat sâmbătă că pune la dispoziția șoferilor o hartă interactivă a variantelor alternative la DN7, Valea Oltului. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Ligia Deca, la Cluj: Mă bucur pentru rezultatele de aici la Evaluarea Națională. Cum explică faptul că sunt mai slabe ca în 2023

Publicat

ligia deca cluj11.jpg

Anii pandemiei de Covid-19 și-au pus amprenta pe rezultatele elevilor la Evaluarea Națională din acest an, spune ministrul Educației, Ligia Deca.

Chiar și la Cluj, județ care este din nou cel mai bun din țară, când vine vorba de rezultate, rata de promovare înainte de contestații este mai mică decât anul trecut.

Ligia Deca, la Cluj: Mă bucur pentru rezultatele de aici la Evaluarea Națională. Cum explică faptul că sunt mai slabe ca în 2023

Ministrul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Președintele CNAS: România, ţara cu cea mai tânără bunică – 23 de ani. „Este obligatoriu să avem educaţie medicală în şcoli”

Publicat

președintele cnas: românia, ţara cu cea mai tânără bunică –

România, ţara cu cea mai tânără bunică – 23 de ani. Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), dr. Valeria Herdea, a declarat vineri  că România este ţara care are cea mai tânără bunică, la 23 de ani, fetiţe însărcinate la 12 ani şi fete de 14 ani cu câte doi copii, şi, inclusiv din acest motiv, printre prevederile noului contract-cadru, intrat în vigoare la 1 iulie, figurează şi o serie de capitole care privesc adolescentul.

Citește mai departe