Connect with us

EVENIMENT

Copil de 3 ani, rănit grav, în timp ce traversa strada prin loc nepermis, în județul Galați

Publicat

ambulanta

Un copil de trei ani a ajuns la spital, după a fost accidentat pe DJ 251J în timp ce traversa strada prin loc nepermis, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, un bărbat de 33 ani, din comuna Drăguşeni, care conducea autoturismul pe DJ 251 J, pe raza localităţii Fundeanu, a surprins şi accidentat un minor de trei ani, care, lăsat nesupravegheat, a traversat strada prin loc nepermis.

În urma impactului, copilul a suferit mai multe leziuni, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, constatându-se că nu consumase alcool.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Imagini spectaculoase din elicopter de pe Autostrada Moldovei A7. Grinzi produse direct pe șantier, pe lotul 1 Dumbrava – Mizil. Progres semnificativ al lucrărilor

Publicat

autostrada moldiovei a7 2 aprilie 2024

Progres semnificativ al lucrărilor de pe lotul 1 din Autostrada Moldovei A7. Lucrările avansează în rimt alert. Sumarul ultimelor două săptămâni arată că s-au produs direct pe șantier și apoi s-au montat nu mai puțin de 14 grinzi pe lotul 1 Dumbrava – Mizil.

Imagini aeriene spectaculoase au fost surprinse din elicopter.

Lucrările la Autostrada A7 Ploiești – Buzău continuă să avanseze cu rapiditate. Imaginile filmate dintr-un elicopter arată ultimele progrese realizate pe lotul 1 Dumbrava – Mizil de Asocierea RETTER Projectmanagement-Pizzarotti.

autostrada moldiovei a7 3 aprilie 2024

În cadrul celei de-a doua săptămâni de muncă intensă, alte 14 grinzi au fost montate sâmbătă, 13 aprilie.

Cele 14 grinzi, care au 40 de metri lungime, au fost produse direct pe șantier, ca urmare a unei inovații a constructorului Retter, acestea fiind fabricate cu instalația proprie a constructorului.

autostrada moldovei a7 aprilie 2024

Reamintim că la jumătatea lunii martie asocierea RETTER Projectmanagement-Pizzarotti a ajuns la 57% execuție pe lotul 1 Dumbrava-Mizil, cu un avans de 7% în plus față de finalul lunii februarie și cu două procente peste graficul GANTT pe care îl solicitase ministrul Transporturilor.

autostrada moldovei a7 1 aprilie 2024

Lotul 1 Dumbrava – Mizil al Autostrăzii Moldovei A7 are o lungime de 21 de kilometri și termen oficial de finalizare octombrie 2024.

Citește mai departe

EVENIMENT

A condus băut și fără permis un tractor neînmatriculat. Bărbat dintr-o comună din Alba, REȚINUT de polițiști

Publicat

a condus băut și fără permis un tractor neînmatriculat. bărbat

A condus băut și fără permis un tractor neînmatriculat. Un bărbat din comuna Cricău a fost reținut de polițiști după ce a fost prins, sâmbătă dimineața, în timp ce conducea băut și fără permis un tractor neînmatriculat. 

Potrivi IPJ Alba, șa data de 13 aprilie 2024, în jurul orei 05.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cricău au depistat un tractor care nu avea aplicate plăcuțe de înmatriculare și care era condus, pe strada Axente Sever, din comună, de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT la Lunca Mureșului. Un șofer de 18 ani, aflat sub influența alcoolului, s-a oprit cu mașina într-un gard din beton

Publicat

amenzi de peste 15.000 de lei și permise reținute în

Accident la Lunca Mureșului. Un șofer în vârstă de 18 ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a ajuns cu mașina într-un gard din beton, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

La data de 14 aprilie 2024, în jurul orei 04.00, polițiștii rutieri din cadrul Secției de Poliție Ocna Mureș au intervenit pe strada Mare, din comuna Lunca Mureșului, unde a fost sesizată producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Emil Boc a alergat la Maratonul Internațional de la Cluj-Napoca. A scos un timp mai bun ca anul trecut

Publicat

boc alergare maraton 1.jpg

Primarul Emil Boc a alergat, sâmbătă, la Maratonul Internațional de la Cluj-Napca. Nu este primar dată cănd primarul orașului ia startul la acest maraton.

Mii de oameni au participat la Maratonul Internațional Wizz Air, care a devenit deja o tradiție la Cluj-Napoca.

Emil Boc a alergat la Maratonul Internațional de la Cluj-Napoca. A scos un timp mai bun ca anul trecut

Emil Boc s-a înscris la cursa de 4 kilometri, la care au participat peste 1.100 de peroane. El a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe