Connect with us

EVENIMENT

Copil ținut gol pe podea, în frig, lovit cu o coadă de lopată, dat cu capul de ușă. Sucevean reținut

Publicat

catuse.jpg

Magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, județul Suceava, au dispus joi arestarea preventivă a unui inculpat, acuzat că a sechestrat un copil de 11 ani în sediul firmei pe care o administrează, pe care l-a ținut dezbrăcat în frig pe o pardoseală și l-a bătut.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, procurorii au dispus miercuri reţinerea pentru 24 de ore a unui inculpat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, șantaj şi lipsire de libertate.

Conform procurorilor, în 25 februarie 2021, inculpatul a luat-o cu forţa pe persoana vătămată minoră în vârstă de 11 ani, a dus-o şi introdus-o împotriva voinţei sale într-o anexă a firmei, unde a ținut-o aproximativ 4 ore, timp în care a supus victima la tratamente degradante, respectiv a ținut-o în frig dezbracată, întinsă pe pardoseală şi a udat-o cu apă.

 

Copil ținut gol pe podea, în frig, lovit cu o coadă de lopată, dat cu capul de ușă. Sucevean reținut: l-a lovit cu o coadă de lopată

 

Procurorii arată că inculpatul ar fi lovit victima cu pumnii şi picioarele la nivelul feţei şi corpului, a lovit-o cu o coadă de lopată peste mâini şi a lovit-o cu capul de o ușă, cauzându-i leziuni ce au necesitat 4-5 zile de îngrijiri medicale.

„Totodată a constrâns-o prin amenințări și acte de violență pe persoana vătămată minoră în timp ce se afla împotriva voinţei sale în anexa societăţii comerciale să se dezbrace şi să mărturisească săvârşirea unei infracţiuni de furt presupus a fi comis la data de 24.02.2021, context în care a înregistrat-o audio-video cu telefonul mobil personal”, se mai arată îân comunicat.

Joi, inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi, care a dispus emiterea unui mandat de arestare pe 30 de zile. MEDIAFAX

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Buna Vestire, sărbătoare mare în Postul Paștelui, pe 25 martie. Obiceiuri și superstiții. Ce nu este bine să faci de Ziua Cucului

Publicat

buna vestire, sărbătoare mare în postul paștelui, pe 25 martie.

Buna Vestire, sărbătoare mare în Postul Paștelui: este marcată în Calendarul Creștin Ortodox 2024 pe 25 martie. Buna Vestire este una dintre cele mai importante sărbători din Postul Paștelui.

Buna Vestire sau popular Ziua Cucului sau Blagovestenia (termenul slav corespunzător celui de Bună Vestire), este praznicul în amintirea zilei în care Sfântul Arhanghel Gavriil a vestit Sfintei Fecioare că va naște pe Fiul lui Dumnezeu.

Buna Vestire este prima sărbătoare confirmată…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dezlegare la pește: Rețete gustoase, ușor de gătit. Postul Paștelui 2024, mai aspru decât cel al Crăciunului

Publicat

dezlegare la pește: rețete gustoase, ușor de gătit. postul paștelui

Dezlegare la pește: Rețete gustoase, ușor de gătit. Postul Paștelui 2024 cuprinde și două zile de dezlegare la pește. Spre deosebire de Postul Crăciunului care este mai permisiv din punct de vedere alimentar, postul Paştelui nu are atât de multe asemenea zile.

Concret zilele cu dezlegare la peşte sunt cele în care consumul acestui aliment este permis de tradiția bisericii.

Astfel că, creştinii ortodocşi au dezlegare la peşte de sărbătoarea Buna Vestire, pe 25 martie şi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Aeroportul Cluj este model. 1,631 milioane pasageri îmbarcaţi şi 1,606 milioane debarcaţi

Publicat

aeroport stationare avioane 1.jpeg

Transportul aerian de pasageri a crescut cu 17% în 2023, iar Aeroportul Cluj este fruntaş în ţară în ceea ce priveşte creşterea.

Transportul aerian de pasageri a crescut, în 2023, cu 17% comparativ cu anul anterior, ajungând la aproape 24,536 milioane pasageri de la 20,972 milioane  pasageri, conform datelor centralizate de Institutul Naţional de Statistică.

 

Aeroportul Cluj este model

Cele mai mari ponderi în ceea ce priveşte transportul de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO Dezbatere G4Media și Alba24 la Alba Iulia: Victor Negrescu, Dragoș Pîslaru și Ciprian Cucu, față în față cu tinerii

Publicat

video dezbatere g4media și alba24 la alba iulia: victor negrescu,

G4Media și Alba24 au organizat vineri, 22 martie, o dezbatere cu tinerii din Alba Iulia axată pe importanța participării lor la alegerile europarlamentare, în special a celor care se află la primul vot. 

Discuțiile nu au ocolit contextul escaladării fenomenului de fake-news, deep-fake și al creșterii pericolului extremist.

Evenimentul a fost găzduit de Muzeul Principia aflat în Piața Cetății din Alba Iulia.

Au participat europarlamentarii Victor Negrescu, Dragoș Pîslaru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe