Connect with us

EVENIMENT

Corneliu Mureșan: Domnul Dumitrel bate recordul conțopistului -30 de zile pentru a-și aminti cât a costat sediul de lux al CJ Alba

Publicat

corneliu mureșan: domnul dumitrel bate recordul conțopistului 30 de zile

(P) Comunicat Corneliu Mureșan, președintele PSD Alba: Domnul Ion Dumitrel bate recordul conțopistului – 30 de zile pentru a-și aminti cât a costat sediul de lux al CJ Alba.

Cât a costat noul sediu de lux al Consiliului Județean Alba? Se pare că inclusiv domnul Ion Dumitrel are problemele în a-și aminti câte milioane de euro a plătit instituția pe care o conduce pentru a restaura și dota luxosul sediu sau poate nu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Eclipsă de Lună, în această noapte, vizibilă și din România. De la ce oră poate fi observat fenomenul astronomic

Publicat

eclipsă de lună, în această noapte, vizibilă și din românia.

Eclipsă de Lună vizibilă și din România, în această noapte. Fenomenul astronomic poate fi observat din mai multe locații din țară.

Eclipsa parţială de Lună se produce în noaptea de 17 spre 18 septembrie (marţi spre miercuri). Luna se va afla la graniţa dintre constelaţiile Aquarius şi Pisces.

Pe 18 septembrie este faza de Lună Plină la 05 h 34 m (ora pentru Bucureşti), potrivit astro-urseanu.ro. Pe tot parcursul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Park&ride-ul de la Aeroport, tarif diferențiat pentru cei care lasă mașina pe termen lung. Tarcea: Nu vrem un cimitir de mașini

Publicat

park and ride cluj fabebook emil boc 4.jpg

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, a subliniat că park&ride-ul nu va funcționa ca o parcare pentru aeroport, ci ca o facilitate pentru cei care vin din afara orașului și își lasă mașinile pentru scurt timp aici.

Noua parcare va avea 863 de locuri și este destinată exclusiv utilizării de scurtă durată de către cei care vin din alte localități și doresc să își continue deplasările în oraș folosind mijloacele de transport în comun sau…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Aiudeanul Levente Polgar, mărturii la finalul cursei Tor des Geants 2024: Am plecat către infern, și da, la propriu a fost infern!

Publicat

aiudeanul levente polgar, mărturii la finalul cursei tor des geants

Ultramaratonistul Levente Polgar din Aiud a vorbit despre experiența pe care i-a oferit-o cel mai dur ultramaraton din lume.

Este vorba despre TOR 330,  Tor des Geants 2024. Sportivul a terminat pe locul 395, fără echipă de suport fizic pe traseu, ceea ce constituie o performanță extraordinară.

El a descris pe contul său de Facebook condițiile prin care a trecut pe parcursul cursei: ”Am plecat către infern, și da, la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat din Abrud, cu dosar penal după ce a fost prins băut la volan. Ce alcoolemie avea

Publicat

bărbat din abrud, cu dosar penal după ce a fost

Un bărbat din Abrud s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins băut la volan. Acesta a fost depistat în trafic, la un control derulat de polițiști în oraș.

Potrivit IPJ Alba, luni, 16 septembrie, în jurul orei 9.50, polițiștii rutieri din Abrud au oprit, pentru control, un autoturism care era condus de un bărbat de 47 de ani, din Abrud.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe