Connect with us

EVENIMENT

Coronavirus: 368 de morţi în Italia, în doar 24 de ore. Numărul deceselor a ajuns la 1.809

Publicat

Încă 368 de persoane infectate cu coronavirus au murit în Italia, în doar 24 de ore, numărul numărul total al deceselor ajungând, duminică, la 1.809, potrivit bilanţului comunicat de şeful protecţiei civile, Angelo Borrelli, într-o conferinţă de presă, relatează EFE.

Numărul persoanelor infectate în Italia, principalul focar al epidemiei în Europa, a ajuns la aproape 25.000, cu 3.509 mai multe decât sâmbătă.

Potrivit AFP, regiunea Lombardia (în nordul Italiei, cu capitala la Milano) este de departe cea mai afectată regiune a Italiei, cu 1.218 morţi şi 13.272 cazuri confirmate de contagiere cu coronavirus. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Poşta Română poate distribui pensiile înainte de sărbătorile pascale. Directorul general: „depinde când ne intră banii în conturi”

Publicat

poşta română poate distribui pensiile înainte de sărbătorile pascale. directorul

Poşta Română poate distribui pensiile înainte de sărbătorile pascale. Procesul depinde de data la care compania primeşte banii, a declarat, miercuri, directorul general al operatorului poştal de stat, Valentin Ştefan.

„Răspunsul scurt este <da, până de sărbători putem livra pensiile>. Acum să vă dau câteva detalii. Data de 2 mai este zi lucrătoare. În companie vom lucra.

Citește și Pensiile ar putea fi virate înainte de sărbători. Când intră pensiile pe luna mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

L-AȚI VĂZUT? Minor de 17 ani, DISPĂRUT dintr-un centru de plasament din Cluj-Napoca. Sunați la 112

Publicat

lacatus claduiu e1713958161185.jpeg

La data de 24 aprilie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 5 Poliție a fost sesizată despre faptul că, în cursul zilei de ieri, 23 aprilie a.c., minorul Lăcătuș Claudiu, în vârstă de 17 de ani, ar fi plecat voluntar dintr-un centru de plasament din Cluj-Napoca, iar până în prezent nu s-a întors la domiciliu.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.70 m, 65 de kilograme, constituție atletică, păr negru tuns scurt, față ovală, ochi…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 100 de șoferi testați în Alba, pentru alcool sau droguri la volan, în 24 de ore. Ce amenzi au dat polițiștii și jandarmii

Publicat

peste 100 de șoferi testați în alba, pentru alcool sau

Peste 100 de șoferi au fost testați în Alba, pentru alcool sau droguri la volan, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au continuat acțiunile în sistem integrat.

În cadrul activităților desfășurate, marți, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 391 de persoane. Au fost verificate 224 de autovehicule, potrivit IPJ Alba.

Au fost constatate 156 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO Elevi din Alba Iulia, acțiune de ecologizare pe malul râului Ampoi. Viceprimar: „respect pentru acești tineri”

Publicat

foto elevi din alba iulia, acțiune de ecologizare pe malul

Un grup de elevi a fost surprins miercuri dimineața de camerele de supraveghere ale Primăriei Alba Iulia, operate de către Poliția Locală, în timpul unei acțiuni de ecologizare care s-a desfășurat pe malul râului Ampoi.

„Vreau să îi felicit pe acești tineri care, prin puterea exemplului, ne arată că atitudinea civică și grija pentru orașul în care trăim sunt lucruri care contează enorm.

Pentru cei care au aruncat, ilegal, gunoaiele strânse de către acești copii am un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe