Connect with us

EVENIMENT

Coronavirus: Încă 3 persoane au murit în România. Numărul deceselor a ajuns la 72

Publicat

Încă 3 persoane infectate cu coronavirus au murit în România, a anunțat marți după-amiază Grupul pentru Comunicare Strategică. Numărul total al deceselor a ajuns, astfel, la 72.

Deces 70: Femeie, 60 de ani, județul Ialomița. Persoană cu insuficiență renală cronică, dializată, cu HTA și hepatită cronică cu virus B, debut în 23 martie 2020 (febră, frison, cefalee), internată în 25 martie în Secția Nefrologie ATI Spital Municipal Slobozia.

S-au recoltat probe pentru COVID-19 în data de 26 martie, rezultat pozitiv în data de 28 martie. Decedat în 31 martie 2020.

Nu a avut istoric de călătorie și nici contact recunoscut cu caz confirmat.

Deces 71: Femeie, 53 de ani, județul Hunedoara. Pacientă internată în data de 17 martie 2020 pe Secția de Oncologie cu diagnosticul de neoplasm ovarian stadiu terminal, pleurezie metastatică, carcinomatoză peritoneală. Contact cu cazuri confirmate cu COVID-19, motiv pentru care s-au recoltat probe, a fost confirmată în 30 martie. Decedată în 29 martie 2020.

Deces 72: Bărbat, 65 de ani, județul Hunedoara. Internat în 25 martie 2020 în Spitalul de Boli Infecțioase Deva și transferat în ATI în data de 26 martie. Confirmat în aceeași dată, decedat în 31 martie 2020. Comorbidități: HTA.

Fără călătorie, fără contact cunoscut cu caz confirmat.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Turneu de fotbal pentru toți elevii de gimnaziu și liceu din Alba: ”Cupa Nicolae Stanciu”, organizată de Consiliul Județean

Publicat

turneu de fotbal pentru toți elevii de gimnaziu și liceu

Consiliul Județean Alba va organiza în anul școlar 2024-2025, o competiție de fotbal la nivel județean. Este vorba despre ”Cupa Nicolae Stanciu”, o competiție dedicată elevilor din mediul preuniversitar. 

Acesta va fi organizată de Consiliul Județean Alba alături de Inspectoratul Școlar.

Evenimentul sportiv va fi destinat tuturor elevilor (fete și băieți) din județul Alba. Pentru organizarea ei, CJ Alba, va avea un buget de 60.000 de lei.

Va fi sub forma unui tureu cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

UBBMed – PREVENȚIA cancerului de sân în comunitatea UBB Cluj-Napoca

Publicat

femeie sani cancer e1711549720781.jpg

Centrul de Cercetare Avansată și Abordare Comprehensivă a Cancerului, co-fondat de Institutul Oncologic „Prof. univ. dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca (IOCN) și Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) prin programul strategic UBBMed, inițiază, sub coordonarea prof. univ. dr. Patriciu Achimaș și prof univ. dr. Daniel David, rectorul UBB, un proiect de prevenție primară-secundară în cancerul de sân, în context psihologic, pentru persoanele eligibile din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Românii vor putea achita facturi cu cardul direct la poştaş. Poșta Română a cumpărat dispozitive

Publicat

românii vor putea achita facturi cu cardul direct la poştaş.

Românii vor putea achita facturi cu cardul direct la poştaş. Poşta Română a cumpărat 7.000 de dispozitive mobile care permit procesarea de plăţi direct la persoană.

Astfel, atunci când vine poştaşul fie să aducă o factură, ea poate să fie plătită instant cu cardul, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio București FM.

Miercuri, a fost efectuată prima plată-test pentru a se verifica funcţionarea sistemului, a anunţat ministrul digitalizării, Bogdan-Gruia…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

O femeie din Alba Iulia a dat în judecată Primăria. Va fi expropriată de un teren și nu este de acord cu despăgubirile primite

Publicat

o femeie din alba iulia a dat în judecată primăria.

O femeie a dat în judecată Primăria Alba Iulia și Consiliul Local. Acesta este proprietara unui teren pe care primăria vrea să îl exproprieze în interes public. Este vorba despre un teren din zona Alcala de Henares. 

Femeia în cauză nu este de acord cu prețul pentru despăgubiri, pe care primăria l-a stabilit pe metrul pătrat de teren expropriat: 10 lei. 

Drept urmare, aceasta a acționat în instanță Primăria și Consiliul Local. Un prim proces a avut loc, iar în data de 21…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe