Connect with us

EVENIMENT

Coronavirus: Toate competiţiile de fotbal pentru copii şi juniori, suspendate până la redeschiderea şcolilor

Publicat

fotbal

Toate competiţiile de copii şi juniori organizate de Federația Română de Fotbal şi asociaţiile judeţene de fotbal sunt suspendate până la redeschiderea şcolilor, potrivit site-ului FRF.

Luni, 9 martie, a avut loc reuniunea Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă în contextul epidemiei de coronavirus, iar decizia acestuia a fost aceea de a închide instituţiile de învăţământ preuniversitar între 11 şi 22 martie.

Duminică, în urma deciziei Guvernului României, conform căreia se interzic adunările a peste 1.000 de oameni la evenimente sociale pentru a preîntâmpina răspândirea virusului Covid-19, Federaţia Română de Fotbal a sistat organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate competiţiile pe care le organizează. De asemenea, pentru partida România U21 – Danemarca U21, vânzarea biletelor a fost suspendată.

Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca meciurile din Liga 1 să se joace fără spectatori în tribune, în condiţiile regulamentului, şi a comunicat scris celor 14 cluburi membre această hotărâre.AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Amenzi de peste 500.000 lei date de ISU Alba după controale la pensiuni, magazine și depozite. Acțiunile derulate în martie

Publicat

amenzi de peste 500.000 lei date de isu alba după

Inspectorii ISU Alba au dat amenzi de peste 500.000 de lei după controale la unități de turism, comerț și agenți economici ce depozitează su vând azotați. Verificările s-au derulat de la începutul lunii martie.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba au desfășurat 26 controale de prevenire. Acestea au fost derulate la unități de turism, comerț și unități care dețin depozitează sau comercializează azotați.

În urma acestora au fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. ACCIDENT la Bucea, în Cluj. Autocamion ieșit în afara părții carosabile. Tânăr de 20 de ani dus la SPITAL

Publicat

accident bucea e1710837414293.jpg

Un autocamion a ieșit în afara părții carosabile, marți dimineața, în loc. Bucea din jud. Cluj. Mașina a intrat în zidul Bisericii Baptiste. Un tânăr de 20 de ani a fost dus la spital.

„Un echipaj SAJ a consultat un bărbat, în vârstă de aproximativ 20 de ani, care a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

VIDEO. ACCIDENT la Bucea, în Cluj. Autocamion ieșit în afara părții carosabile. Tânăr de 20 de ani dus la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Scandal într-o familie din Apuseni. Femeie amenințată cu moartea de către propriul fiu. Ce măsuri au luat polițiștii din Alba

Publicat

politie masina alba 1000x600.jpg

Scandal într-o familie din Apuseni. O femeie a fost amenințată cu moartea de către propriul fiu. Polițiștii din Alba au luat măsuri de protecție și au deschis dosar penal în acest caz.

Potrivit IPJ Alba, incidentul a fost adus în atenția polițiștilor din Vidra, luni, 18 martie, în jurul orei 20.30. O femeie de 73 de ani, din comuna Vidra, reclama că a fost amenințată de către fiul său.

Polițiștii au constatat, din primele cercetări, că, în orei 20.00, în timp ce se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenționare meteo. Lapoviță, ninsori și vânt în mai multe regiuni din țară, până joi, 21 martie. Zonele vizate

Publicat

atenționare meteo. lapoviță, ninsori și vânt în mai multe regiuni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță lapoviță și ninsori în mai multe regiuni din țară. De asemenea, vor fi intensificări ale vântului.

Potrivit ANM, temporar vor fi precipitații slabe, sub formă de ninsoare, în nordul și centrul Moldovei.

Vor fi precipitații mixte în sudul Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei și în sudul și estul Transilvaniei.

VREMEA până în 15 aprilie. Variații mari de temperatură, zile cu ploi sau ninsori. Prognoza…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe