Connect with us

EVENIMENT

Coronavirusul se întinde în Europa: Elveția, Austria și Croația au anunțat primele cazuri; Italia raportează 10 morți

Publicat

Numărul de persoane infectate cu coronavirus este în creștere, în Europa. Elveția, Austria și Croația au confirmat primele cazuri, în timp ce bilanțul din Italia a ajuns la 10 morți și 322 de bolnavi.

Elveţia a confirmat primul caz de coronavirus (Covid-19) pe teritoriul său, a anunţat marţi Biroul Federal pentru Sănătate Publică, relatează Reuters.

Citește și CORONAVIRUS – HARTA LIVE: Evoluția epidemiei de COVID-19 la nivel global

Televiziunea elveţiană RTS a declarat că autorităţile din Ticino, la graniţa cu Italia, au confirmat cazul în regiune, potrivit Agerpres.

Două persoane au fost infectate cu Covid-19 în Tirol, land situat în zona de vest a Austriei. Una dintre cele două persoane ar fi călătorit recent în Italia.

De asemenea, în Croația a fost depistat primul caz de infecție cu noul coronavirus. Este vorba despre un tânăr care a vizitat Milano.

Au fost înregistrate, de asemenea, cazuri de infecție cu coronavirus în Belgia (un bolnav), Finlanda (un bolnav), Suedia (un bolnav), Franța (12 bolnavi), Marea Britanie (13 bolnavi) și Spania (3 bolnavi), scrie Digi24.

Numărul persoanelor care au murit din cauza coronavirusului în Italia a ajuns, marți, la zece, ultimele trei victime având fiecare peste 80 de ani, a anunțat șeful Protecției Civile, Angelo Borrelli într-o conferință de presă, relatează agenția de presă ANSA.

De asemenea, bilanțul infectărilor confirmate cu coronavirus a ajuns la 322 de persoane, cele mai noi cazuri fiind în Palermo, Toscana și Liguria.

China a anunţat marţi 71 de noi decese cauzate de coronavirusul COVID-19, acesta fiind cel mai scăzut bilanţ prezentat zilnic de mai bine de două săptămâni. Numărul de decese la nivel naţional a ajuns la 2.663.

Numărul deceselor în întreaga lume a trecut de 2.700, în timp ce numărul persoanelor infectate a ajuns la 80.150.

Fenomenul înregistrat încă de zilele trecute continuă. În timp ce China pare să se îndrepte către o acalmie a răspândirii coronavirusului, apar focare în afara Chinei, cele mai grave situații înregistrându-se în Coreea de Sud, Iran și Italia.

Surse: agerpres.ro; digi24.ro
Sursa foto: pharmaceutical-technology.com

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Angajări la ISU Alba: Cinci posturi vacante, prin încadrare directă. Locurile disponibile

Publicat

angajări la isu alba: cinci posturi vacante, prin încadrare directă.

Angajări la ISU Alba. La nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba s-a demarat procedura de ocupare prin încadrare directă pentru cinci posturi de execuție.

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO.Cum se pictează ouă de ciocolată de Paște. Atelier pentru copii și adulți organizat de o ciocolaterie din Cluj-Napoca

Publicat

oua 4.jpeg

O ciocolaterie din Cluj-Napoca a organizat un atelier de pictat ouă de ciocolată, ajutând mai mulți copii și adulți să intre în atmosfera sărbătorilor de Paște prin intermediul unei activități creative. Participanții au avut de pictat matrițe cu ouă de diferite dimensiuni care au fost transformate, apoi, în adevărate decorațiuni.

Realizarea ouălor de ciocolată

„Noi folosim acest meșteșug numit ciocolată artizanală prin pictarea matrițelor cu unt de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Scandal într-o locuință din Alba Iulia. Femeie agresată de fostul soț. Bărbatul s-a ales cu dosar penal

Publicat

politie masina alba 1000x600.jpg

Scandal într-o locuință din Alba Iulia. O femeie a reclamat la Poliție că a fost agresată de către fostul soț. Polițiștii i-au deschis bărbatului dosar penal pentru violență în familie.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Rezultate la Concursul național ”Universul cunoașterii prin lectură” în Alba. Elevii premiați și cei calificați la etapa națională

Publicat

rezultate la concursul național ”universul cunoașterii prin lectură” în alba.

Rezultate la Concursul național ”Universul cunoașterii prin lectură”, etapa județeană Alba, au fost comunicate de inspectoratul școlar. Au participat 100 elevi din unitățile de învățământ din mediul rural din județ.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe