Connect with us

EVENIMENT

Costul vieții și creșterea prețurilor, principalele îngrijorări ale românilor care au votat la europarlamentare. EUROBAROMETRU

Publicat

costul vieții și creșterea prețurilor, principalele îngrijorări ale românilor care

Principalele subiecte care i-au motivat pe cetăţenii români să voteze la alegerile europene din luna iunie sunt situaţia economică (45%) şi creşterea preţurilor şi a costului vieţii (44%), potrivit unui sondaj Eurobarometru dat publicităţii joi de Parlamentul European. 

Sondajul îi plasează pe români peste media Celor 27 în ceea ce priveşte optimismul referitor la viitorul UE (68% faţă de 65%), potrivit…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Dezbatere la Cluj despre exporturile României la Festivalul de Toamnă al Economiei Germane. Soluție de redresare a deficitului

Publicat

whatsapp image 2024 10 03 at 11.38.42.jpeg

O dezbatere economică despre soluțiile de îmbunătățire a exporturilor României va avea loc, vineri, la Cluj-Napoca, la Herbfest – Festivalul de Toamnă al Economiei Germane, a anunțat președintele Clubului German al Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord (DWNT), Florin Sabou.

Acesta a declarat, joi, că dezbaterea intitulată „România – Cum devenim o economie și industrie de export?” va avea loc în Aula Magna a UBB și va aduce…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vouchere de vacanță 2024: cum pot fi folosite voucherele aproape de expirare. Preferințele românilor pentru turismul de weekend

Publicat

vouchere de vacanță 2024: cum pot fi folosite voucherele aproape

Vouchere de vacanță 2024. Agenția Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) reamintește cum pot fi utilizate voucherele de vacanță, inclusiv când se apropie de data limită de valabilitate.

Potrivit ANAT, agențiile de turism au pregătite oferte speciale pentru posesorii de vouchere de vacanță.

Sunt apreciate vacanțele cu discount prin programul „Înscrieri timpurii”. Acestea oferă reduceri de până la 30% din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

“Ce bucurie a fost”. Emil Boc, entuziasmat de victoria, după multă vreme, repurtată de Simona Halep: “E regina Clujului”

Publicat

boc halep4 1.jpg

Emil Boc, primarul Clujului, s-a bucurat de prima victorie, după o lungă perioadă, pe care a repurtat-o Simona Halep, care joacă în aceste zile la turneul de la Hong Kong.

Boc, un mare fan și susținător al Simonei Halep, s-a arătat bucuros și de faptul că tenismena se va întoarce să joace la Cluj-Napoca.

“Ce bucurie a fost”. Emil Boc, entuziasmat de victoria, după multă vreme, repurtată de Simona Halep: “E regina Clujului”

“Ce bucurie a fost când am…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

USR Alba a anunțat lista candidaților la Alegerile Parlamentare: Dana Nanu, fost membru PSD, primul loc pentru deputați

Publicat

usr alba a anunțat lista candidaților la alegerile parlamentare: dana

USR Alba este al doilea partid din județ care a făcut publică lista candidaților pentru alegerile parlamentare. În condițiile în care PSD și AUR încă nu au comunicat cine sunt candidații pentru Camera Deputaților și Senat. 

Primii care și-au anunțat candidații la parlamentare și au intrat devreme în precampanie la nivel județean sunt liberalii. 

Lista de la Camera Deputaților este deschisă de Dana Nanu, relativ…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe