Connect with us

EVENIMENT

Cove a reușit să-și păstreze încă patru ani postul de director al Teatrului „Ion Creangă”. Ce medie a obținut la examenul de evaluare

Publicat

cove a reușit să și păstreze încă patru ani postul de

Petre Gabriel Coveșeanu sau Cove, cum îl știm cu toții, va continua să conducă, pentru următorii patru ani, Teatrul „Ion Creangă”, din București. Oficializarea numirii sale încă nu a sosit, dar Cove poate răsufla ușurat, întrucât a depășit partea cea mai dificilă a lucrurilor. Actorul ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre aceste examene, cu emoții, deloc ușoare.

„Am trecut cu brio examenul de evaluare”

Cove ne-a vorbit despre această perioadă cu emoții, în care a susținut un examen dificil, pentru păstrarea postului de director al Teatrului „Ion Creangă”, din București:

„Mai am ceva de așteptat, până la oficializarea lucrurilor, dar cred că sunt pe drumul cel bun. Spun asta fiindcă am trecut cu brio examenul de evaluare. Când spun brio, spun o notă mare, mai exact…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Echipa de la Liceul de Informatică din Cluj, premiul I la etapa județeană a Maratonului pentru Educație Antreprenorială

Publicat

locul 1.jpeg

Echipa de la Liceul de Informatică ,,Tiberiu Popoviciu” din Cluj-Napoca a câștigat premiul I, de 3.000 de lei, la etapa județeană a Maratonului pentru Educație Antreprenorială.

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) Sucursala Cluj a organizat în premieră semifinala județeană „Maratonul pentru Educație Antreprenorială” – ediția a II a, competiție de planuri de afaceri.

Competiția este parte a programului național omonim adresat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dosarul Mineriadei: fostul premier Petre Roman și fostul vicepremier Gelu-Voican Voiculescu, puși sub acuzare

Publicat

dosarul mineriadei: fostul premier petre roman și fostul vicepremier gelu voican

Dosarul Mineriadei. Fostul premier Petre Roman și fostul vicepremier Gelu-Voican Voiculescu au fost puși sub acuzare de procurorii militari în dosarul „Mineriada din 13-15 iunie 1990”, pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii.

De asemenea, au fost puşi sub acuzare fostul director al SRI Virgil Măgureanu, Adrian Sârbu, Miron Cozma, gl.(r) Vasile Dobrinoiu (fost comandant al Şcolii Militare Superioare de Ofiţeri a Ministerului de Interne) şi gl.(r) Peter Petre (fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Meteo în Alba, în weekend 26 – 28 aprilie. Cum va fi vremea de Florii. Prognoza pe localități

Publicat

meteo în alba, în weekend 26 – 28 aprilie. cum

Cum va fi vremea de Florii. Meteo în Alba, în weekend 26 – 28 aprilie. Prognoza pe localități. În ultimul weekend din aprilie vom avea parte de o vreme frumoasă, cu temperaturi în creștere.

Ploile se opresc în sfârșit, iar soarele va fi tot mai prezent. Cea mai frumoasă zi va fi chiar de Florii, cu temperaturi maxime de 22 – 24 de grade Celsius și minime cuprinse între 5-7 grade Celsius.

Vezi și Vremea în România până la jumătatea lunii mai: Variații mari de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Viorel Băltărețu, antreprenorul din Parlament, îl concurează pe Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca

Publicat

viorelb.jpg

După mai bine de douăzeci de ani de antreprenoriat, a intrat în politică să schimbe regulile jocului. Scrie proiecte de legi pentru susținerea mediului privat, mai puțină birocrație și simplificarea interacțiunilor cu statul. Pune presiune pentru accelerarea proiectelor mari de infrastructură din nordul Transilvaniei. Acum, are un plan pe 20 de ani pentru Cluj-Napoca.

Timp de peste două decenii, Viorel Băltărețu a condus Trend Furniture, companie clujeană care…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe