Connect with us

EVENIMENT

Cozi INFERNALE la ieşirea din ţară pe la Giurgiu-Ruse. Timpul de aşteptare este de 70 de minute pentru autoturisme

Publicat

coloana-autostrada

Timpul de aşteptare al autoturismelor care ies din ţară prin punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse este de 70 de minute, din cauza unor lucrări pe care autorităţile bulgare le efectuează în această perioadă la terasamentul căii ferate de pe Podul Prietenia.

„În această perioadă, autorităţile bulgare efectuează lucrări de reparaţii la terasamentul căii ferate de la Podul Ruse-Giurgiu, iar logistica folosită de către acestea este stocată pe o porţiune de aproximativ 50 de metri pe pod, ceea ce a dus la îngreunarea traficului şi la creşterea timpilor de aşteptare. Menţionăm faptul că porţiunea respectivă este semnalizată cu balize, circulaţia desfăşurându-se prin ocolirea zonei”, se arată într-un comunicat de presă transmis luni de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu.

ITPF Giurgiu precizează că se ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi au fost dispuse toate măsurile necesare, astfel încât controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ.

Pentru evitarea aglomerărilor, ITPF Giurgiu recomandă tranzitarea tuturor puncte de frontieră deschise traficului internaţional de la graniţa cu Bulgaria şi consultarea aplicaţiei „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care indică o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Potrivit site-ului Poliţiei de Frontieră, timpii de aşteptare la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse pentru autoturisme este de 70 de minute, traficul desfăşurându-se pe patru artere de circulaţie pe sensul de intrare şi patru pe sensul de ieşire din ţară, iar pentru camioane timpul de aşteptare este de 50 de minute şi traficul se desfăşoară pe trei artere de circulaţie la ieşirea din ţară şi alte trei artere de circulaţie la intrarea în ţară. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cum au descoperit polițiștii din Alba un autoturism furat din Marea Britanie. Șoferul, tras pe dreapta pentru viteză prea mare

Publicat

cum au descoperit polițiștii din alba un autoturism furat din

Polițiștii din Alba au depistat un tânăr care conducea un autoturism ce figura ca fiind furat din Marea Britanie. Acesta a fost descoperit în timpul unei acțiuni a Biroului Poliția Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea-Deva.

Acțiunea a avut loc în data de 23 martie, iar polițiștii au comunicat depistarea mașinii, trei zile mai târziu, în data de 26 martie 2024. 

Șoferul a fost tras pe dreapta  în jurul orei 10.50, la kilometrul 316 al sensului Orăștie – Sebeș, în timp ce…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Instanța clujeană RESPINGE cererea lui Bogdan Buta de Ordonanță președințială împotriva jurnalistului Liviu Alexa

Publicat

1711463497 bogdan buta facebook bun.jpg

Judecătorii clujeni au respins cererea fondatorului UNTOLD, Bogdan Buta, de ordonanță președințială împotriva jurnalistului Liviu Alexa.

„Respinge cererea de emitere a ordonantei presedintiale formulată de reclamantul BUTA IOAN BOGDAN în contradictoriu cu pârâtii ALEXA LIVIU DORU ALIN si PAGINA CIUDATULUI SRL în calitate de titular al dreptului de folosintă al paginii web www.ziardecluj.ro si de radiodifuzor al postului de televiziune NCN (licentă natională)…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ziua Păsărilor, sărbătorită la Alba Iulia. Pasionații sunt chemați la întâlnire în zona pistei de biciclete de la Mamut

Publicat

ziua păsărilor, sărbătorită la alba iulia. pasionații sunt chemați la

Ziua Păsărilor, sărbătorită la Alba Iulia. Pasionații, chemați la întâlnire în zona pistei de biciclete de la Mamut.

Ziua Păsărilor este o oportunitate de a ne reconecta cu natura și de a observa păsările din jurul nostru și ecosistemele în care trăiesc alături de noi.

Societatea Ornitologică din România (SOR) lansează invitația de a ieși în natură alături de familie și prieteni și de a observa păsările din sau de lângă orașe.

Puteți să luați cu voi un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tânăr din județul Alba, reținut după ce a fost oprit în trafic. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

tânăr din județul alba, reținut după ce a fost oprit

Un tânăr din Alba a fost reținut de Poliție, după ce a fost oprit în trafic. Conducea un autoturism, iar polițiștii au descoperit că acesta se afla sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, luni, 25 martie, polițiștii din Zlatna au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 20 de ani, din Zlatna. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Tânărul a fost depistat, luni, în jurul orei 00.30, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe