Connect with us

EVENIMENT

Cozi la Vama Giurgiu. Camioanele care ies din România au de așteptat 2 ore

Publicat

coloana tir uri camionae vama giurgiu
Arhivă foto

Tirurile care ies marţi din ţară prin PTF Giurgiu au de aşteptat 120 de minute pentru controlul la frontieră, cântărire, precum şi pentru verificarea efectuată de DSP.

‘În cadrul PTF Giurgiu, controlul de frontieră pentru turisme se efectuează pe trei artere de circulaţie pe sensul de ieşire din ţară şi pe şase artere de circulaţie pe sensul de intrare în ţară, timpul de aşteptare fiind de 10 minute pe ambele sensuri de deplasare.

Pentru autocamioane, traficul prin PTF Giurgiu se desfăşoară pe câte cinci artere de circulaţie atât pe sensul de intrare în ţară, cât şi pe sensul de ieşire din ţară şi înregistrăm un timp de aşteptare pentru activitatea de control al documentelor la frontieră de 120 de minute pe sensul de ieşire din ţară şi de 30 de minute pe sensul de intrare în ţară.

În PTF Giurgiu, înainte de controlul la frontieră, autocamioanele trec pe la CNAIR, sunt cântărite, şoferii achită taxa de pod, mai există acolo şi cei de la DSP, iar toate aceste activităţi, coroborate cu numărul mare de astfel de mijloace de transport care tranzitează PTF Giurgiu, duc la îngreunarea traficului în punct şi creşterea timpului de aşteptare”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Roxana Popazu.

În ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţile de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, pentru 1.254 camioane, 410 autoturisme şi 2.872 persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară au fost înregistrate 1.371 camioane, 385 autoturisme şi 3.056 de persoane. Agerpres

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Târgul de cArte Alba Transilvana 2024 la Alba Iulia: Părintele Constantin Necula și Paula Seling, în ultima zi a evenimentului

Publicat

târgul de carte alba transilvana 2024 la alba iulia: părintele

Târgul de cArte Alba Transilvana 2024 la Alba Iulia. Părintele Constantin Necula, cvartetul de coarde al județului Alba și Paula Seling vor încheia evenimentul.

Ultima zi a Târgul de cArte Alba Transilvana va aduce în fața celor prezenți o serie de activități pentru copii, ce se vor desfășura pe parcursul întregii zile de 12 mai 2024.

Începând cu ora 10.00, cei mici pot participa la atelierele „Arta în natură!”, „English 4 Kids”, „Descoperă biblioteca”,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Bazinul Olimpic de înot din Alba Iulia își redeschide porțile cu dotări la standarde internaționale

Publicat

foto: bazinul olimpic de înot din alba iulia își redeschide

Primăria Alba Iulia anunță redeschiderea Bazinului Olimpic de Înot, un simbol al orașului, acum modernizat la standarde internaționale. Implementarea noilor tehnologii asigură o reducere cu peste 60% a consumurilor energetice și a emisiilor. 

Evenimentul marchează finalizarea unui amplu proiect de eficiență energetică, finanțat prin generozitatea granturilor norvegiene și coordonat de Innovation Norway,  în cadrul Programului „Energie în România”.

Bazinul Olimpic se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT în Turda. Un bărbat a fost LOVIT de o mașină. Este în stare gravă. A intervenit ISU Cluj

Publicat

1714140859 ambulanta smurd pompieri isu accident.jpg

Un bărbat a fost lovit de o mașină, vineri, în Turda, pe str. Victoriei. A intervenit ISU Cluj, care îi acordă primele îngrijiri.

Din informațiile primite, bărbatul ar fi în stare gravă.

ACCIDENT în Turda. Un bărbat a fost LOVIT de o mașină. Este în stare gravă. A intervenit ISU Cluj

Update:

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit de puține momente pentru a acorda primul ajutor calificat unui tânăr implicat într-un accident rutier,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

(P) Comunicat de presă: Silviu Ponoran continuă ”miracolul zlătnean” făcând Zlanta oraș frumos, modern, european

Publicat

(p) comunicat de presă: silviu ponoran continuă ”miracolul zlătnean” făcând

”Primarul Silviu Ponoran are acum în lucru la Primăria Zlatna 31 (treizeci și unu!) de proiecte care continuă transformările  spectaculose ale orașului și creșterea calității vieții. În Zlatna au început deja să se mute familii din țară și străinătate.

Din ce în ce mai mulți oameni consideră Zlatna drept oraș model în România, de management public performant, dezvoltare durabilă, bune practici, accesare și folosire a fondurilor europene. Planul Ponoran pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe