Connect with us

EVENIMENT

Cozi uriașe de camioane la frontiera cu Ungaria. La vama Vărşand se aşteaptă 10 ore

Publicat

tiruri
fotografie cu caracter ilustrativ

Marți, se formează coloane lungi de camioane în apropierea principalelor puncte de trecere a frontierei cu Ungaria. La Nădlac II, rândul de TIR-uri se întinde pe o distanță de 10 kilometri, în timp ce la Vărșand se întinde pe o distanță de opt kilometri. Timpul de așteptare pentru a trece granița poate ajunge până la 10 ore.

Potrivit aplicaţiei „Trafic online” de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Vărşand sunt deschise două artere de ieşire din ţară pentru traficul greu, dar se înregistrează un timp de aşteptare de aproximativ 10 ore până se ajunge la punctele de control de la graniţă.

„Trafic intens, număr foarte mare de automarfare prezentate la ieşirea din ţară într-un timp scurt”, arată aplicaţia.

Reprezentanţii Poliţiei Rutiere Arad au precizat, pentru AGERPRES, că înainte de Vărşand, pe DN 79A, coloana de automarfare este lungă de opt kilometri, aici fiind mobilizate echipe de poliţişti pentru a dirija circulaţia.

La Nădlac II, conform aplicaţiei „Trafic online”, sunt disponibile patru artere de ieşire pentru traficul greu, dar se aşteaptă cel puţin patru ore pentru a se trece în ţara vecină. Aplicaţia menţionează că pe autostrada pan-europeană coloana de automarfare este lungă de 10 kilometri.

Cozi uriașe de camioane la frontiera cu Ungaria. Se aşteaptă aproximativ două ore în coloane pe DN 7.

La Nădlac I, unde este deschisă o arteră de control pentru traficul greu, se aşteaptă aproximativ două ore în coloane pe DN 7.

Cu privire la aglomeraţie, reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad au declarat, pentru AGERPRES, că deschiderea unor noi artere de control depinde şi de autorităţile ungare, care trebuie să aloce personal suplimentar pentru a se forma echipe comune cu poliţiştii de frontieră români.

„Luni a fost sărbătoare naţională în Ungaria şi pe parcursul zilei, până la ora 23,00, a existat restricţie de circulaţie pentru autovehiculele de mare tonaj, astfel că de marţi dimineaţă un număr foarte mare de autocamioane s-au prezentat la frontieră pentru ieşirea din România”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Andrei Alexandru Dincă.

Şoferilor de camioane care ies din ţară li se recomandă să verifice aplicaţia „Trafic online” pentru a fi la curent cu evoluţia situaţiei. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

DSVSA Alba, controale pentru depistarea utilizării ilegale a substanțelor psihoactive în produsele alimentare

Publicat

dsvsa alba, controale pentru depistarea utilizării ilegale a substanțelor psihoactive

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Alba se implică în lupta împotriva drogurilor și efectuează controale tematice pentru depistarea utilizării ilegale a substanțelor psihoactive, psihotrope si stupefiante în produsele alimentare de origine non-animală, în conformitate cu dispozițiile emise de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Acțiunile de control se desfășoară la nivel național la inițiativa…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Mizerie, mucegai, rugină, produse EXPIRATE în Piața Zorilor. Amenzi de 450.000 de lei de la Protecția Consumatorilor

Publicat

op 8.jpeg

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Nord-Vest (CRPC RNV) Cluj, prin CJPC Cluj, a desfășurat, luni,  o acțiune  de control în urma unor sesizări  la  22 operatorii economici care își desfasoară activitatea în zona Pietei Zorilor.

Aceste firma sunt Columbus Operational SRL, Profi Rom Food SRL, Romvocom SRL, Mega Image SRL, Casa Ciorapilor SRL, La Casa  Ristorante Pane Dolce SRL, Mega Image SRL, Profi Rom Food SRL, SC Gardenia…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 530 posturi la Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Cugir, Câmpeni și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

locuri de muncĂ în alba: 530 posturi la alba iulia,

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 26 septembrie. Sunt vacante 530 posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, AICI.

AICI: ADAUGĂ ANUNȚ ANGAJARE

Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Prognoza meteo pentru perioada 25 septembrie – 23 octombrie: Vreme atipică pentru a doua lună de toamnă

Publicat

prognoza meteo pentru perioada 25 septembrie – 23 octombrie: vreme

ANM a emis prognoza meteo  pentru următoarele patru săptămâni. Luna octombrie va avea temperaturi mai ridicate decât cele normale, iar ploile vor fi deficitare, potrivit prognozei transmise de Administrația Națională de Meteorologie pentru perioada 25 septembrie – 23 octombrie.

Elena Mateescu, director general al Administrației Naționale de Meteorologie, a anunțat cum va fi vremea după căldura extremă din ultimele zile.

Temperaturi crescute până la începutul lunii…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe