Connect with us

EVENIMENT

Crimă teribilă în Brașov. Cadavrul unei femei strangulate, identificat după aproximativ o săptămână

Publicat

politia nu treceti
Arhivă foto

Cadavrul unei femei, care a fost strangulată în noaptea de 1 spre 2 iulie, în municipiul Braşov, şi îngropată într-o zonă de la periferia oraşului, a fost descoperit şi identificat vineri, după investigaţii ample desfăşurate de poliţişti braşoveni, în colaborare cu reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Conform anchetatorilor, victima ar fi fost prostituată şi ar fi fost omorâtă, pe fondul unei neînţelegeri, de un bărbat, recidivist, care a fost eliberat din penitenciar după ce a beneficiat şi de legea recursului compensatoriu.

„Victima, o persoană de sex feminin, a fost ucisă, în noaptea de 1 spre 2 iulie, în zona străzii Aron Pumnul din municipiul Braşov, după o neînţelegere cu autorul faptei.

 

CITEȘTE ȘI: CADAVRU găsit într-un șanț din județul Prahova. S-a deschis dosar pentru ucidere din culpă

 

Acesta a preluat victima cu un cărucior, a dus-o în timpul nopţii în zona fabricii Olimpus, din apropiere de Feldioara. În spatele fabricii, a râului Bârsa, a îngropat-o, pentru a o ascunde. În cursul zilei de astăzi (vineri – n.red.) a fost identificată de lucrători de poliţie”, a declarat presei prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Claudiu Sandu.

Cadavrul tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.

Crimă teribilă în Brașov. Victima a fost strangulată

„În urma autopsiei, s-a stabilit că victima a fost strangulată, aceasta fiind cauza decesului. În urma percheziţiilor efectuate azi, la casa autorului, au fost identificate bunuri personale ale victimei – poşeta, geaca de piele pe care o purta în seara în care a fost ucisă, adidaşii pe care îi avea în picioare – pe care le avea asupra ei, cu care a fost observată anterior de a cădea victimă acestei infracţiuni”, a precizat Sandu.

Conform acestuia, autorul crimei ar fi recidivist.

„Explicaţia faptei, pe care autorul a dat-o la audieri, este o neînţelegere. În condiţiile în care victima practica prostituţia, a existat o neînţelegere între cei doi, care a condus la strangulare.

Crimă teribilă în Brașov. Autorul crimei are antecedente penale

Autorul are antecedente penale, în cursul anului 2015 a săvârşit o tâlhărie calificată, a fost condamnat la o pedeapsă de 4 ani şi 6 luni de închisoare, la care s-au adăugat alţi doi ani, dintr-o faptă, la fel, cu violenţă, săvârşită anterior. În cursul anului 2019, a beneficiat de legea recursului compensatoriu, scăzându-i-se 270 de zile din pedeapsa pe care trebuia să o execute şi a fost eliberat condiţionat, având un rest de executat de 581 de zile.

Probabil că dacă aceste circumstanţe favorabile inculpatului nu ar fi existat, (…) victima ar fi fost şi azi în viaţă”, a spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Acesta a subliniat că este vorba despre „un dosar extrem de greu de instrumentat”, care „a fost lămurit după eforturi foarte mari făcute de lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Btraşov, al Serviciului de Investigaţii Criminale, de SAS Braşov, de Direcţia de Operaţiuni Speciale, împreună cu procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov”. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Universitatea Craiova – CFR Cluj, 0-1. Clujenii obțin victoria în deplasare și păstrează șanse să obțină locul doi în Superligă

Publicat

cfr cluj craiova.jpg

Universitatea Craiova și CFR Cluj s-au întâlnit joi, pe Stadionul Ion Oblemenco în etapa a 6-a din play-off-ul Superligii României.

Clujenii s-au impus pe terenenul universității și păstrează șanse pentru obținerea locului secund în Superligă.

Universitatea Craiova – CFR Cluj, 0-1. Clujenii obțin victoria în deplasare și păstrează șanse să obțină locul doi în Superligă

Echipele de start

Universitatea Craiova: Popescu – Vlădoiu, Badelj,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Podcast Cluj24 Contraste. Aurelia Cristea sau despre eleganța în politică

Publicat

relic 1 e1714050700276.jpg

Aurelia Cristea este printre puținii politicieni români care și-au legat numele de o lege. Se alătură astfel, prin legea anti-fumat, deputatului PNȚCD Vasile Lupu, cu a sa lege a restituirii proprietăților funciare, senatorului Aurelian Ticu-Dumitrescu, autor al legii deconspirării Securității ca poliție politică sau colegului său de partid, profesorul și senatorul Vasile Dîncu, inițiator al celebrei legi 544, care permite accesul la informațiile de interes public și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Viitorul universităților tehnice se discută la Cluj-Napoca. Evenimentul este moderat de profesorul Mircea Miclea

Publicat

mircea miclea evemiment cluj1.jpg

Vineri, 26 aprilie, are loc la Cluj-Napoca evenimentul „Viitorul universităților tehnice”, inițiat și moderat de Mircea Miclea.

Scopul evenimentului este de a propune  scenarii de construcție a unui viitor mai bun pentru universitățile tehnice.

Viitorul universităților tehnice se discută la Cluj-Napoca. Evenimentul este moderat de profesorul Mircea Miclea

„Dacă suntem trei, suntem un colegiu, spuneau profesorii din universități medievale, ca să arate că…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat Mircea Hava: O victorie pentru agricultori – reguli mai simple la nivelul Uniunii Europene 

Publicat

comunicat mircea hava: o victorie pentru agricultori – reguli mai

Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a votului de ieri, din plenul Parlamentului European.  

Citește mai departe