Connect with us

EVENIMENT

Crimă teribilă în Craiova – Dolj: O femeie dată dispărută în luna martie a anului trecut, ucisă de fostul soț

Publicat

politia nu treceti

O femeie din municipiul Craiova, județul Dolj, dată dispărută în luna martie a anului 2021, a fost găsită îngropată în localitatea Șimnicu de Sus, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Femeia a fost ucisă de către fostul soț, iar fapta s-a produs la sfârșitul lunii aprilie 2021.

Potrivit IPJ Dolj, în continuarea activităților de căutare privind plecarea voluntară a numitei Albișoru Silvia, din municipiul Craiova, județul Dolj, în urma investigațiilor efectuate, au rezultat indicii rezonabile privind săvârșirea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie.

Citește și: Caz șocant într-o localitate din Dolj. Două persoane, ucise de propriul lor fiu. Tânărul a fost reținut

UPDATE: Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Astfel, cauza a fost preluată în anchetă proprie de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie.

Sub coordonarea procurorului criminalist a fost constituită echipă complexă de cercetare formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Secției 3 Poliție Craiova și Serviciul Criminalistic.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la sfârșitul lunii aprilie 2021, în locuința comună din municipiul Craiova, femeia ar fi fost agresată de fostul soț, agresiuni ce au condus la decesul acesteia. Ulterior, trupul femeii ar fi fost transportat în comuna Șimnicu de Sus unde ar fi fost îngropat.

femeie craiova

Conform sursei citate, în noaptea de 01 spre 02 iulie 2022, în comuna Șimnicu de Sus, s-a procedat la excavarea zonei, iar la o adâncime de 2 metri a fost găsit cadavrul unei persoane de sex feminin, în stare avansată de descompunere.

În urma probatoriului administrat, bărbatul de 55 de ani, din municipiul Craiova a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Dolj.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Elevă a Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia, calificată la faza națională a Olimpiadei de religie, cultul baptist

Publicat

elevă a Școlii gimnaziale „avram iancu” din alba iulia, calificată

Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să se califice la faza națională.

Acest rezultat remarcabil a fost obținut datorită interesului deosebit pentru religie, dar și datorită profesoarei Simona Florea, care s-a implicat în pregătirea pentru etapa județeană, au transmis reprezentanții instituției de…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Clujenii din Gârbău și Aghireșu vor avea accese noi, betonate, la casele de pe marginea drumului județean

Publicat

drum garbau aghiresu cj 7.jpg

Se lucrează pe județean DJ 108C. Clujenii din Gîrbău și Aghireșu, care au case pe marginea acestui drum, vor avea accese noi la proprietăți prin intermediul unui proiect al Consiliului Județean.

Practic, arată reprezentanții CPJ Cluj, în urma lucrărilor de întreținere, vor fi realizate aproape 150 de accese la proprietățile oamenilor.

Clujenii din Gârbău și Aghireșu vor avea accese noi, betonate, la casele de pe marginea drumului județean

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Horoscop de weekend 20-21 aprilie: Sfârșit de săptămână benefic pentru majoritatea zodiilor. Sfaturi pentru două zile minunate

Publicat

horoscop de weekend 20 21 aprilie: sfârșit de săptămână benefic pentru majoritatea

Horoscop de weekend 20-21 aprilie: 

Horoscopul are 12 semne zodiacale, fiecare asociat cu un anumit interval de date în calendarul anului.

Berbec (21 martie – 19 aprilie):

Weekendul acesta este despre auto-reflecție, Berbec. Ia-ți timp să te concentrezi asupra nevoilor tale interioare și să faci lucrurile care îți aduc bucurie.

Poate fi benefic să petreci timp în natură sau să te dedici unor activități creative care te ajută să te conectezi cu sinele tău interior.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Radare de weekend în județul Alba: Lista drumurilor pe care se vor afla echipaje de poliție

Publicat

radar politia romana 1000x600.jpeg

Radare de weekend în județul Alba. Reprezentanții IPJ Alba au făcut publică lista drumurilor din județ, pe care vor fi amplasate echipaje de poliție dotate cu radare, pentru supravegherea traficului rutier. 

Amplasarea radarelor în perioada 20-21 aprilie 2024

Drumul Naţional 1 – Alba Iulia – Sântimbru – Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe