Connect with us

ACTUALITATE

Cristi Balaj (CFR Cluj): Cu VAR, eram campioni deja

Publicat

cristi balaj 1 e1630995672863.jpg

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a „înțepat” FCSB după ultimul scandal de arbitraj din Liga 1: „Cu VAR, eram campioni deja”.

FCSB s-a impus cu ajutorul arbitrului Lucian Rusandu în prima rundă din play-off, 2-0 cu Farul.
La 0-0, în minutul 51, Târnovanu l-a busculat pe Robert Moldoveanu, dar brigada de arbitri nu a dictat penalty pentru Farul.
Al doilea moment controversat a venit în minutul 78, când Damien Dussaut a văzut două cartonașe galbene în aceeași fază.

„Noi am fost arbitraţi destul de corect. Au mai fost greşeli în defavoarea noastră, doar că am avut noroc că am câştigat acele jocuri, nu au influenţat rezultatele partidei.

Din păcate, în alte jocuri s-au întâmplat greşeli şi mass-media a scos în evidenţă aceste lucruri pentru că s-a depăşit măsura. Dacă am fi avut VAR, în momentul acesta, diferenţa dintre noi şi locul doi ar fi fost mult mai mare. Am fi putut spune că suntem campioni.

Nu putem decât să ne bucurăm de introducerea VAR. Dacă se va introduce VAR-ul, vom avea şanse mai mari să câştigăm”, a declarat Balaj, conform Look Sport.

„În sezonul regulat FCSB ar fi terminat cu 3 puncte mai puțin”

Într-un clasament virtual, dacă n-ar fi existat nicio greșeală gravă de arbitraj, distanța dintre CFR și FCSB ar fi fost mai mare: 9 puncte. În prezent sunt 7.

Per total, în tot acest sezon, luând în calcul și alte jocuri în care s-au mai produs greșeli pro-FCSB, dar roș-albaștrii nu s-au impus, dar și pe cele în care echipa a fost clar dezavantajată, în sezonul regulat FCSB ar fi terminat cu 3 puncte mai puțin. Ar fi avut 59. Punctajul s-ar fi înjumătățit și ar fi rămas la acest nivel dacă, împotriva Farului,…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Acțiune ,,Blitz” a polițiștilor din Botoșani. Zeci de șoferi amendați

Publicat

politie razie.webp.webp

Publicitate

Luni, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acțiune de tip ”blitz”, pe raza municipiului Botoșani, pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere.
În cadrul activităților desfășurate, au fost controlate 60 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 30.465 de lei.
De asemenea, au fost reținute 10 permise de conducere, 9 dintre acestea fiind reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar unul pentru alte abateri la regimul rutier

Urmăriți…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

APIA dă bani apicultorilor. Se primesc cereri de plată pentru intervenţiile aferente sectorului apicol 2024

Publicat

apia fundal deschis sau transp.png

Publicitate

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Judetean Botosani informează potențialii beneficiari că până la data de 31 iulie 2024 inclusiv, pot depune cererile de plată şi documentele doveditoare pentru intervenţiile aferente sectorului apicol 2024 din cadrul Planului Strategic PAC 2023-2027, finanţate din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat.

Solicitanţii depun o singură cerere de plată la Centrele APIA, direct sau prin intermediul persoanei împuternicite notarial/reprezentantul legal, însoţită de documentele justificative….

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Bărbat de 57 de ani, din comuna Hănești, arestat după ce ar fi înjunghiat un consătean

Publicat

retinut.jpg

Publicitate

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 57 de ani, din comuna Hănești, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. Ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în data de 8 iulie a.c., pe fondul unui conflict spontan, a lovit victima, un bărbat de 52 de ani, din localitatea Borolea, comuna Hănești, cu un obiect înțepător, provocându-i acestuia leziuni care au necesitat îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Zeci de pietoni amendați, după o acțiune a polițiștilor din Botoșani

Publicat

pietoni.jpg

Publicitate

Joi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere în zona trecerilor pentru pietoni, fiind vizați atât conducătorii auto care nu acordă prioritate de trecere persoanelor care au acest drept, cât și pietonii indisciplinați. 

În cadrul activităților desfășurate au fost aplicate 53 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.150 de lei, 32 dintre acestea  fiind aplicate pentru indisciplina pietonilor iar celelalte au fost aplicate pentru alte abateri la regimul rutier (viteză neregulamentară, ITP expirat).


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe