Connect with us

ACTUALITATE

Cristian Lațcău, fost comisar șef în cadrul BCCO Cluj-Napoca a încetat din viață. Avea 50 de ani

Publicat

lumanare morti pixabay.jpg

Comisarul-șef de poliţie Cristian Laţcău a încetat din viață în urma unui infarct miocardic. Avea doar 50 de ani.

Cristian Lațcău a fost şef al Direcţiei de Combatare a Crimei Organizate Sălaj, din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca.

De asemenea, în anul 2010 acesta devenit director general al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI), potrivit magazinsalajean.ro.

 

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Urmărește știrile romania24.ro pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

VIDEO. Istoria plimbată a Clujului. Adevărata stemă a oraşului. Blazonul de pe Obeliscul Carolina. Clujul liber (RO-EN)

Publicat

foto istoria plimbata stema obelisc.jpg

Obeliscul Carolina din zona Pieţei Muzeului a fost realizat în urma vizitei la Cluj, în 1817, a cuplului imperial Francisc I şi Carolina. Monumentul a fost amplasat iniţial în Piaţa Unirii, între Continental şi statuia lui Matia Corvin, dar a fost mutat pe locul actual în 1898. Pe lângă alte multe lucruri interesante pe care obeliscul ni le dezvăluie – şi asupra cărora vom reveni – e şi stema Clujului, adevăratul blazon al oraşului. Istoricul clujean Vladimir Alexandru Bogosavlievici ne este ghid.

VEZI şi alte articole din

Istoria plimbată a Clujului

Blazonul de pe Obeliscul Carolina

„Aici…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Norvegia recomandă o doză de rapel împotriva COVID-19 unor categorii de persoane

Publicat

vaccinare.jpeg

Norvegia recomandă o doză de rapel a vaccinului anti-COVID-19 pentru persoanele de 75 de ani şi peste această vârstă ca răspuns la o creştere a numărului de cazuri de infectare, a anunţat guvernul miercuri, informează Reuters.

Municipalităţile locale ar trebui, de asemenea, să ia măsuri pentru a putea oferi o doză de rapel, cea de-a patra în cazul majorităţii, cetăţenilor de 65 de ani şi peste această vârstă şi persoanelor cu afecţiuni medicale subiacente, de la 1 septembrie, a precizat guvernul.

Agerpres

Citește mai departe

ACTUALITATE

A început ELIBERAREA numerelor de înmatriculare VERZI la Cluj

Publicat

numere verzi.jpg

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Cluj a început eliberarea numerelor de înmatriculare verzi!

„Aceste numere sunt destinate exclusiv autoturismelor cu emisii zero CO2 (autovehicule pur electrice sau cu pilă de combustie cu hidrogen).

Persoanele care doresc să își înmatriculeze autovehiculele „verzi” sau să le transcrie trebuie să solicite aceste numere de înmatriculare la ghișeu, odată cu depunerea actelor. Taxa în cuantumul sumei de 40 lei/set (numere la rând) sau 85 lei (numere preferențiale) se poate achita în numerar la ghișeu sau…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

UPDATE. O persoană a DISPĂRUT în lacul de la Țaga. Scafandri o caută

Publicat

scafandri e1643889822101.jpg

O persoană a dispărut, miercuri seara, pe lacul de la Țaga din jud. Cluj. Scafandri execută operațiuni specifice de căutare.

„Pompierii au fost solicitați în urmă cu puțin timp să desfășoare o misiune de căutare-salvare pe Lacul Țaga Mare. La fața locului se deplasează scafandri de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca, iar în sprijin va merge ambulanța SMURD de la Punctul de Lucru Gherla. Din primele informații, o persoană ar fi dispărut pe lac”, a transmis ISU Cluj.

Update:

Forțele de intervenție nu mai pot continua căutările din cauza întunericului. Acestea vor fi reluate mâine…
Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe