Connect with us

EVENIMENT

Criză de apă în Feleacu. Situația se repetă vară de vară: Zona este considerată una de lux, deși condițiile sunt inadmisibile

Publicat

apa potabila.jpg

Locuitorii din Feleacu semnalează că, vară de vară, se confruntă cu întreruperi ale furnizării cu apă. O cititoare Cluj24 arată că infrastructura Companiei de Apă Someș nu a ținut pasul cu dezvoltarea comunei.

Locuitorii comunei Feleacu din județul Cluj se confruntă din nou cu o criză de apă, problemă care apare în fiecare vară. Sâmbătă, Compania de Apă Someș SA a anunțat că întrerupe furnizarea apei în localitate.

Anunțul companiei a provocat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Mai mulți elevi clujeni cu medii peste 5 la Evaluarea Națională, în urma contestațiilor. Când încep înscrierile la liceu?

Publicat

elevi.jpg

Numărul elevilor din județul Cluj cu medii peste 5 la Evaluarea Națională a crescut ușor în urma contestațiilor, anunță Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Cluj. Înscrierile la liceu încep în următoarele zile.

Marți, 9 iulie 2024, elevii claselor a VIII-a din județul Cluj au aflat rezultatele finale ale examenului de Evaluare Națională, sesiunea iunie 2024, după soluționarea contestațiilor.

Peste 1.100 de contestații, depuse la Cluj

La nivelul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șeful ANPM, apel către autoritățile locale: „Este nevoie urgentă de măsuri anticaniculă, pentru a proteja sănătatea oamenilor”

Publicat

Șeful anpm, apel către autoritățile locale: „este nevoie urgentă de

Șeful ANPM, apel către autoritățile locale: „Este nevoie urgentă de măsuri anticaniculă, pentru a proteja sănătatea oamenilor”. Având în vedere faptul că urmează zile de foc în toată România, este nevoie de un efort comun al autorităților locale și al celor care administrează apele, în această perioadă, pentru a face aerul mai ușor respirabil și pentru conservarea cât mai bună a mediului natural, a transmis marți președintele Agenției Naționale pentru Protecția…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat din comuna Bistra, reținut de Poliție, după ce și-a bătut mama. Avea ordin de protecție

Publicat

politie masina alba 1000x600.jpg

Un bărbat din comuna Bistra a fost reținut de Poliție după ce și-ar fi agresat mama. Acesta a încălcat și un ordin de protecție ce-i interzicea să se apropie de locuința părinților.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șapte localități din județul Cluj rămân fără GAZ joi, 11 iulie

Publicat

gaz pixabay.webp.webp

Pentru a permite companiei Transgaz efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport al gazelor naturale, Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaz, joi, 11 iulie a.c., între orele 11.00 și 15.00, în localitățile Tritenii de Jos, Tritenii de Sus, Triteni Hotar, Triteni Colonie, Clapa, Pădureni și Fântânele din județul Cluj.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe