Connect with us

EVENIMENT

Crosul Loteriei Române, cu premii în valoare de 90.500 lei, sâmbătă în parcul Titan din București

Publicat

Loteria Română organizează, sâmbătă, cea de-a XXII-a ediţie a Crosului Loteriei Române, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (parcul Titan) din Bucureşti, informează marţi organizatorii.

Participarea este gratuită, iar la acest eveniment, Loteria Română pune la bătaie 75 de premii, în valoare totală de 90.500 de lei.

Evenimentul, devenit tradiţional, încurajează adoptarea unui stil de viaţă sănătos prin mişcare în aer liber şi prin practicarea sportului, sub deviza „Aleargă pentru sănătatea ta!”, precizează Loteria Română.

Startul se va da începând cu ora 13:00, în mod secvenţial, pe categorii de participanţi, din zona de la rondul Arc-Statuie Cal, intrarea din Bulevardul Liviu Rebreanu.

Traseul va avea aproximativ 3.800 de metri şi va fi amenajat în incinta parcului, pe marginea lacului Titan.

Categoriile de participare sunt următoarele: copii băieţi/fete 11 – 13 ani (împliniţi până la 31.12.2019); juniori/junioare 14 – 18 ani (împliniţi până la 31.12.2019); seniori/senioare 19 – 34 ani; veterani bărbaţi/femei 35 – 49 ani; veterani bărbaţi/femei – peste 50 ani; persoane cu dizabilităţi locomotorii bărbaţi/femei; persoane cu dizabilităţi senzoriale bărbaţi/femei.

Loteria Română va premia primele 5 locuri ale fiecărei categorii în parte, în funcţie de timpul obţinut, după cum urmează: Locul I: 2.000 lei; Locul II: 1.500 lei; Locul III: 1.000 lei; Locul IV: 750 lei; Locul V: 500 lei.

Primele 5 catedre de educaţie fizică ale unităţilor şcolare din Bucureşti vor fi premiate cu câte 2.000 de lei, în funcţie de numărul de elevi participanţi.

Concurenţii de la toate categoriile se pot înscrie la competiţie online, până în data de 4 octombrie, accesând site-ul www.loto.ro, sau în ziua desfăşurării competiţiei, în intervalul orar 8:00 – 11:45, la punctele special amenajate în Parcul „Alexandru Ioan Cuza”/Titan din Bucureşti, amplasate în zona de la rondul Arc-Statuie Cal.

Fiecare concurent înscris va primi un număr de concurs la care este ataşat un cip pentru cronometrarea timpului.

La final, organizatorii anunţă un concert susţinut de Antonia şi Dorian Popa. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: Elevă a Seminarului Teologic din Alba Iulia, premiul special la faza națională a Olimpiadei de Religie

Publicat

foto: elevă a seminarului teologic din alba iulia, premiul special

Carina Zbutea, elevă în clasa a VII-a la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia, a obținut premiul special la faza națională a Olimpiadei de Religie. 

„În perioada 8-12 mai 2024 s-a desfășurat la Focșani faza națională a Olimpiadei de Religie pentru nivelul gimnazial.

Unitatea noastră a fost reprezentată de către eleva Zbutea Carina din clasa a VII-a A, coordonată cu măiestrie de către doamna prof. dr. Opriș Monica.

Talentata elevă,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Metroul din Cluj, cel mai întârziat proiect la nivel național din PNRR.Clujul, incapabil să ducă proiecte de infrastructură mare

Publicat

metrou psd 800x600.png

După eșecul centurii metropolitane, a cartierului Lombului, apoi cel al Tineretului, și în esență, a tuturor marilor proiecte de infrastructura din Cluj-Napoca, Emil Boc, fără a mai surprinde pe nimeni, împinge spre “linie moartă” și proiectul metroului.

Ieri, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a evidențiat faptul că metroul de la Cluj este cel mai întârziat proiect din Planul Național de Redresare și Reziliență, menționând…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Ce profesie ar vrea să aibă primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, dacă ar putea da timpul înapoi. De ce ar alege-o

Publicat

video: ce profesie ar vrea să aibă primarul din alba

Târgul ofertelor educaționale din Alba Iulia a fost un prilej pentru politicienii locali de a face o baie de mulțime. Printre policieni s-a aflat și primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa. 

După ce a vizitat o parte din standuri reporterii alba24.ro l-au întrebat pe Gabriel Pleșa, ce meserie ar alege, dacă ar putea da timpul înapoi.

Acesta a spus că ar face medicina, pentru a fi doctor.

”Poate sunt subiectiv să știți că nu mi-a displăcut deloc școala pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CoBuild, festivalul pasionaților de utilaje, și-a deschis astăzi porțile (P)

Publicat

cobuild, festivalul pasionaților de utilaje, și a deschis astăzi porțile (p)

Festivalul CoBuild și-a deschis astăzi larg porțile și a primit vizitatori din toate colțurile țării, dornici să descopere cele mai noi utilaje și tehnologii de construcții, camioane și autovehicule. CoBuild are loc în Ciugud, județul Alba, iar pasionații de echipamente de construcții mai au la dispoziție zilele de vineri și de sâmbătă pentru a vedea și testa utilaje și tehnologii de ultimă generație.

CoBuild a adus împreună producători și furnizori de echipamente…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe