Connect with us

EVENIMENT

CTP Cluj: Se PRELUNGEȘTE programul unor linii pentru meciul „U” Cluj – Universitatea Craiova de duminică seara

Publicat

1726914241 tramvai.jpg

CTP Cluj-Napoca anunță că se prelungește programul unor linii pentru meciul „U” Cluj – Universitatea Craiova de duminică seara de pe Cluj Arena.

„Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. informeaza publicul calator ca, in data de 22 septembrie 2024, pentru a permite spectatorilor sa se deplaseze de la Cluj Arena spre domiciliu dupa incheierea meciului de fotbal FC Universitatea Cluj – CS Universitatea Craiova, programul de transport public va fi prelungit in…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Percheziții ale DNA Cluj într-un caz de dare de mită. Vizați sunt angajați ai AJOFM Bistrița-Năsăud

Publicat

ajofm bistrita .jpg

Ofițerii DGA împreună cu procurorii DNA Cluj au descins marți la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bistriţa-Năsăud.

Procurorii anticorupție anchetează un caz de dare de mită.

Percheziții ale DNA Cluj într-un caz de dare de mită. Vizați sunt angajați ai AJOFM Bistrița-Năsăud

„Se află în desfăşurare o percheziţie la sediul instituţiei şi, pe măsură ce ancheta va permite lucrul acesta, vă vom oferi şi informaţii…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cine poate cumula pensia cu salariul? Situațiile în care pensionarii pot cumula pensia cu alte venituri. Precizările CNPP

Publicat

cine poate cumula pensia cu salariul? situațiile în care pensionarii

Cine poate cumula pensia cu salariul? Casa Națională de Pensii Publice a anunțat recent situațiile din noua lege a pensiilor în care pensia poate fi cumulată cu alte venituri.

În condițiie în care la 1 septembrie 2024 a intrat în vigoare noua lege a pensiilor (Legea 360/2023), Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a făcut recent o serie de precizări legate de cumulul pensiilor cu alte venituri.

Cine poate cumula…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Revoluția digitală în jocurile de noroc (P)

Publicat

revoluția digitală în jocurile de noroc (p)

Industria cazinourilor reprezintă în imaginația multora  lux, emoție și riscuri mari. Însă, în ultimele decenii, tehnologia a schimbat radical modul în care funcționează cazinourile, de la modul în care operează până la experiențele oferite jucătorilor care înclină în prezent între un cazinou sau înspre altul în funcție de atractivitatea ofertei de casino bonus fără depunere.

Acest articol explorează…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Jandarmeria Cluj face RECRUTĂRI. Care sunt condițiile

Publicat

admitere e1727160681963.jpg

În perioada 23 septembrie – 6 octombrie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru tinerii care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română, sesiunea de admitere septembrie-decembrie 2024.

„Cererea-tip de înscriere se transmite până la data de 6 octombrie 2024, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail admitere@jandarmeriaardeleana.ro, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Jandarmeria…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe