Connect with us

EVENIMENT

Cum au ajuns la Kaufland 100 de milioane de euro. Anunțul important pentru clienții din România

Publicat

cum au ajuns la kaufland 100 de milioane de euro.

Kaufland, care se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, a obținut suma de 100 de milioane de euro. Grupul a făcut un anunț important pentru clienții din România, unde are peste 155 de magazine.

Cum a ajuns Kaufland la suma uriașă

Mai exact, Kaufland a contractat un împrumut de 100 de milioane de euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD). Scopul este finanțarea extinderii operațiunilor rețelei de hipermarketuri în România și Republica Moldova.

Kaufland are 1.450 de magazine în opt țări, 148.000 de angajați și o rețea de peste 155 de magazine în România. Anul trecut, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award, ce atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală.

Cum au ajuns la Kaufland 100 de milioane de euro
Magazin…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Vamos a la Playa, festivalul CU și PENTRU clujeni. Litoralul vine, timp de 10 zile, pe plaja Grigorescu

Publicat

vamos a la playa.jpg

Între 26 iulie și 4 august 2024, plaja Grigorescu din Cluj-Napoca devine centrul distracției și relaxării urbane, găzduind a șasea ediție a festivalului Vamos a la Playa. Timp de 10 zile, evenimentul promite să aducă atmosfera vacanțelor mediteraneene în inima orașului, oferind clujenilor activități diverse și momente de relaxare pe malul Someșului Mic.

Festivalul Vamos a la Playa, organizat de Urbannect, revine pe plaja Grigorescu între 26 iulie și 4 august…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Județul Alba începe săptămâna sub COD ROȘU de caniculă: Val de căldură intens și disconfort termic deosebit de accentuat

Publicat

județul alba începe săptămâna sub cod roȘu de caniculă: val

Județul Alba începe săptămâna sub COD ROȘU de caniculă. Se va înregistra în continuare un val de căldură intens și persistent, caniculă, disconfort termic deosebit de accentuat

Citește mai departe

EVENIMENT

Ziua mărcii poştale româneşti este sărbătorită la 15 iulie. Cum au apărut timbrele în România

Publicat

ziua mărcii poştale româneşti este sărbătorită la 15 iulie. cum

Ziua mărcii poştale româneşti este sărbătorită la 15 iulie, dată la care, în anul 1858, au fost tipărite primele mărci poştale româneşti, în Moldova, potrivit site-ului www.romfilatelia.ro.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Spania este noua campioană a Europei! Meciul cu Anglia s-a încheiat cu scorul 2-1

Publicat

meci anglia spania euro 2024 3.jpeg

Turneul EURO 2024 a ajuns la final duminică, 14 iulie, iar Spania a fost încoronată campioană europeană, în urma meciului cu Anglia, scor 2-1.

Spania este noua campioană europeană la fotbal, după o victorie în finala cu Anglia. La finalul celor 120 de minute de joc, plus prelungiri, scorul a fost 2-1.

Golurile au fost marcate de Nico Williams (minutul 47) și de Mikel Oyarzabal (minutul 86) pentru Spania și de Cole Palmer (minutul 73) pentru Anglia.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe