Connect with us

EVENIMENT

Cum au descris medicii spitalului din Alba Iulia, interacțiunea cu un șofer care consumase substanțe psihoactive

Publicat

cum au descris medicii spitalului din alba iulia, interacțiunea cu

Un bărbat a fost recent condamnat de Judecătoria Alba Iulia, pentru conducere sub influența drogurilor. Condamnarea a venit în data de 4 ianuarie 2024. 

Starea în care șoferul a ajuns la Spitalul de Urgență din Alba Iulia, pentru prelevarea de probe biologice, este descrisă în motivarea instanței. 

Fapta pentru care acesta a fost condamnat a avut loc în data de 24 februarie 2022. Atunci, în jurul orei 20.30, a fost tras pe dreapta de polițiștii rutieri, pe Bulevardul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Marcel Ciolacu: România va semna cu următoarea Comisie Europeană un acord pentru un deficit de 3% în următorii şapte ani

Publicat

marcel ciolacu: românia va semna cu următoarea comisie europeană un

România va semna cu următoarea Comisie Europeană un acord astfel încât într-o perioadă de şapte ani să ajungă la deficitul de 3% asumat prin Tratatul de la Maastricht, a declarat, marţi, prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Parcul balnear Toroc din Dej, în top 10 la nivel național la capitolul ștranduri publice

Publicat

toroc 1.jpg

Monitorul Climatic al Uniunii Europene arată că iunie 2024 a fost cel mai fierbinte cireșar din istorie și luna iulie pare să bată un alt record, astfel încât Clubulcopiilor.ro a alcătuit un top al celor mai bune ștranduri și aqua park-uri publice din țară.

”Am ales locurile de bălăceală publice (adică acelea care sunt administrate de primării sau de consiliile locale), deoarece prețurile sunt de obicei mai mici decât în cazul ștrandurilor și parcurilor…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Oportunitate pentru studenții la cadastru și topografie. Facultățile de profil pot cere ANCPI instruiri pentru eTerra academic

Publicat

oportunitate pentru studenții la cadastru și topografie. facultățile de profil

Studenții și profesorii facultăților de profil geodezie, topografie, cadastru și stiințe juridice vor putea să participe la sesiuni de instruire pentru utilizarea eTerra academic, un sistem gata de utilizare din această lună.

Citește mai departe

EVENIMENT

Implementarea facturii electronice în România – ce trebuie să știi despre noile reglementări și tehnologii (P)

Publicat

implementarea facturii electronice în românia – ce trebuie să știi

Într-o lume tot mai digitalizată, implementarea facturii electronice (e-invoicing) devine o necesitate inevitabilă pentru companii și instituții publice. În România, acest proces a fost accelerat de noi reglementări menite să eficientizeze și să securizeze tranzacțiile financiare.

Citește mai departe