Connect with us

EVENIMENT

Cum faci cartofii să se prăjească mai repede. Secretul din marile restaurante

Publicat

cum faci cartofii să se prăjească mai repede. secretul din

Cartofii prăjiți sunt, fără îndoială, preferații românilor. Aceștia sunt extrem de gustoși și merg de minune lângă un burger delicios. Dar ce te faci atunci când ești în criză de timp? Ei bine, nu-ți face griji. Noi îți recomandăm să alegi această metodă de a părji cartofii. Vor fi gata în doar câteva minute!

Trucul folosit de bucătarii iscusiți. Cartofii se vor prăji în doar câteva minute

Cu toții ne-am lovit măcar o dată în viață de acel sentiment în care o poftă mare de cartofi prăjiți vine peste noi. Însă nu este niciun secret că prepararea lor durează prea mult timp și necesită foarte multă răbdare.

Ei bine, din fericire, noi am aflat, de curând, cum poți să faci cartofii să se prăjească mai repede. Așa sunt gata extrem de repede și nici nu va trebui să depui foarte mult…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Angajări în MAI 2024: Guvernul deblochează 5.200 de posturi. Angajarea se va face etapizat, până la sfârșitul anului

Publicat

angajări în mai 2024: guvernul deblochează 5.200 de posturi. angajarea

Angajări în MAI 2024: Guvernul deblochează 5.200 de posturi vacante în instituțiile din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, potrivit unui memorandum de miercuri, din ședința executivului. Este o încercare de a reduce din deficitul de personal de aproximativ 22% din sistem. 

SNPPC a trimis zeci de adrese oficiale către MAI, Guvern, Comisii parlamentare, conducerea Parlamentului și CSAT,  pentru a semnala gravele implicații pe care le au deficitul de personal în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Fast-food din Sebeș, închis temporar de Protecția Consumatorului. Ce au găsit inspectorii

Publicat

fast food din sebeș, închis temporar de protecția consumatorului. ce au

Un local de tip fast-food din Sebeș a fost închis temporar de Protecția Consumatorului și proprietarii s-au ales cu o amendă de 10.000 de lei.  

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov a desfășurat o acțiune de control verificare măsuri la operatorul economic Soficris SRL, cu sediul în localitatea Sebeș, județul Alba.

După verificările realizate, comisarii au aplicat următoarele sancțiuni și măsuri:

  • 2 amenzi contravenționale, în valoare de 10.000…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Martiriul lui Horea, Cloșca și Crișan, evocat la Cluj-Napoca. Boc: Spiritul românesc nu poate fi înfrânt niciodată

Publicat

boc horea 2 e1709122735648.jpg

Zeci de clujeni, printre care și mulți elevi, au participat, miercuri, la ceremonia de comemorare a lui Horea, Cloșca și Crișan, la 239 de ani de când aceştia au fost executați prin tragere pe roată.

Manifestarea a avut loc la Grupul statuar ”Horea, Cloșca și Crișan” din Cluj-Napoca și a fost organizată de Societatea Cultural-Patriotică ”Avram Iancu”, în parteneriat cu Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului.

Martiriul lui Horea, Cloșca…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

”Horea, Cloșca și Crișan, martiri și eroi ai națiunii române. Omagiu simbolic adus conducătorilor Răscoalei de la 1784”. Program

Publicat

coroane obelisc 1.jpeg

Conducătorii Răscoalei de la 1784, Horea, Cloșca și Crișan, vor fi comemorați miercuri, 28 februarie, la Alba Iulia. Este organizat un eveniment special:

„Horea, Cloșca și Crișan, martiri și eroi ai națiunii române – Omagiu simbolic adus conducătorilor Răscoalei de la 1784”.

Manifestările vor debuta la ora 19.00, la Obeliscul lui Horea, Cloșca și Crișan din Alba Iulia, cu:

  • intonarea cu chemarea interpretată de Tulnicăresele din Munții Apuseni
  • intrarea cu torțe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe