Connect with us

ACTUALITATE

Cum s-au aruncat milioane de euro pe investiții făcute haotic. Stații de epurare și canalizări construite înainte de alimentarea cu apă a localităților

Publicat

index 1000x600.webp.webp

Publicitate

Deși s-au cheltuit zeci de milioane pe rețele cu apă și canalizare plus stații de epurare, în județul Botoșani mii de localnici primesc apă cu porția sau stau pe uscat toată vara. Culmea, multe investiții s-au făcut total anapoda, punându-se carul înaintea boilor, scrie Adevărul .

Județul Botoșani este al doilea din România, ca luciu de apă, după Tulcea. Cu toate acestea, în această zonă este o uriașă problemă privind alimentarea cu apă a populației, mai ales în zonele rurale. S-au făcut investiții de milioane de euro, pe rețele de apă și canal în tot județul, dar majoritatea aproape inutile, fără să se simtă o îmbunătățire….

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Șofer mort de beat, scos din trafic de polițiști pe Calea Națională din Botoșani

Publicat

alcool.jpg

Publicitate

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au identificat, marți, pe Calea Națională, din municipiul Botoșani, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabiliri alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Mănăstire la care merg mulți botoșăneni, călcată de hoți în timpul slujbei

Publicat

manastirea ramet 1000x600.jpg

Publicitate

Nicolae C., un hoț cu experiență a fost recent condamnat la închisoare cu executare, pentru un furt comis la Mănăstirea Râmeț. În data de 14 iunie 2024, magistrații Judecătoriei Aiud au dat o primă decizie în acest caz. 

Furtul s-a produs în data de 3 martie, în timpul slujbei. Atunci Nicolae a mers alături de un alt bărbat, martor în dosar, la mănăstirea din Alba. 

La un moment dat, în timpul slujbei a văzut un geam deschis la o chilie. Drept urmare s-a gândit că poate fura bunuri din chilie.

”inculpatul a observat un geam amplasat deasupra ușii de acces într-unul dintre corpurile de clădire din incintă, astfel că s-a urcat cu…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

„Ograda cu ii și sânziene”, la Complexul Muzeal Botoșani

Publicat

448049746 841678804663523 3460015890989136533 n 1000x600.jpg

Publicitate

Duminică, 23 iunie 2024, Centrul de Creație îi așteaptă pe botoșăneni în ,,Ograda cu ii și sânziene”, la Complexul Muzeal Botoșani pentru a sărbători împreună Ziua Iei.

Intrarea se face pe bază de invitații, ce se vor putea procura de la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani (Str.Unirii, Nr. 10), începând cu data de 19 iunie.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Medicul Bogdan Opriţa despre pacienţii răniţi în explozia de la Botoşani, internaţi la Floreasca: Starea lor, în momentul de faţă este stabilă. Unul dintre ei a evoluat chiar foarte bine

Publicat

whatsapp image 2024 06 07 at 10.51.05 1 1000x600.jpeg

Publicitate

Medicul Bogdan Opriţa, şeful UPU SMURD – Bucureşti, a declarat, joi seară, că cei doi pacienţi răniţi în explozia de la Dedeman Botoşani şi care sunt internaţi la Spitalul Floreasca din Capitală sunt în stare foarte bună. Cei de la Botoşani au fost externaţi, iar cei transferaţi la Iaşi sunt şi ei în stare stabilă, scrie news.ro.

”Am primit aceste 2 victime. Problema cu victimele arse este că întotdeuna trebuie tratate cu maximă seriozitate în sensul de a considera că leziunile pe care le-ar putea avea, sunt mult mai grave decât cele pe care le au aparent. Pentru că totul provenea dintr-o explozie, au trebuit să fie şi investigaţii,…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe