Connect with us

EVENIMENT

Cum se îngrijește corect pielea. Secretele expertei Dianei Baicu, de la ce vârstă trebuie folosite cremele antirid

Publicat

cum se îngrijește corect pielea. secretele expertei dianei baicu, de

Pielea este o barieră protectoare pentru tot ceea ce ne poate afecta din mediul extern, de la aer până la schimbările climatice și microorganisme. Dar o pielea frumoasă și sănătoasă necesită îngrijire zilnică și de aceea este esențial să avem grijă de ea. Diana Baicu are o experiență vastă în domeniu și a oferit sfaturi prețioase cu privire la cum trebuie să ne îngrijim pielea.

Îngrijirea corectă a pielii

Pielea este un organ foarte important pentru sănătatea noastră, dar de multe ori nu o îngrijim așa cum ar trebui. Îngrijirea pielii este cea mai bună modalitate de a evita boli precum arsurile solare, cancerul de piele sau acneea, printre altele.

Diana Baicu este conectată la industria internațională de beauty de peste 25 de ani, de când a înființat o companie care distribuie produse…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Anunțuri suspecte de chirii la Cluj-Napoca. Suspiciuni de racolare sexuală a studentelor. ”Ești apetisantă”

Publicat

telefon mobil bun scaled e1695643965945.jpg

Mai mulți studenți de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca avertizează despre posibile racolări în scop sexual a studentelor.

”Una dintre colegele noastre a descoperit întâmplător un anunț suspect pe unul dintre grupurile de căutare a chiriilor, iar noi am presupus că acesta este un caz de fraudă. Am contactat numărul de telefon asociat anunțului pentru a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Trasportatorii atenționează asupra lipsei siguranţei rutiere pe drumurile din România. Ce măsuri solicită autorităților

Publicat

trasportatorii atenționează asupra lipsei siguranţei rutiere pe drumurile din românia.

Accidentele rutiere grave din ultima perioadă arată lipsa siguranţei rutiere pe drumurile din România. Din acest motiv, transportatorii rutieri solicită autorităţilor acţiuni concrete, coordonate, cu caracter permanent, potrivit unui comunicat al Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR).

În context, transportatorii mai solicită alocarea de resurse în mod corespunzător tuturor autorităţilor care au un rol în aplicarea legislaţiei.

Printre măsurile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lucrări de modernizare la Liceul ”Dorin Pavel” din Alba Iulia. Contractul a fost semnat de primărie. Cât este investiția

Publicat

lucrări de modernizare la liceul ”dorin pavel” din alba iulia.

Mai multe clădiri ale Liceului Tehnologic ”Dorin Pavel” din Alba Iulia vor fi modernizate cu bani PNRR. Este vorba despre lucrări de creștere a eficienței energetice, pentru care contractul a fost semnat în 22 septembrie.

Primarul Gabriel Pleșa a dat detalii despre investiție.

”Am semnat vineri contractul prin care Liceul Tehnologic ”Dorin Pavel” va beneficia de o investiție majoră pentru creșterea eficienței energetice a unor corpuri de clădiri.

Concret, la internat,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Absolvenții Colegiului ”Emil Racoviță” Cluj, acum studenți, sfaturi pentru liceeni. Un eveniment ”Reconnect”

Publicat

racovita 2 e1695625368164.jpg

Mai mulți absolvenți de acum doi ani ai Colegiului Național ”Emil Racoviță” Cluj-Napoca, în prezent studenți la universități din țară și străinătate, au participat zilele trecute la evenimentul ”Reconnect” în cadrul instituției și au avut întâlniri cu liceenii cărăra le-au oferit sfaturi privind viitoarea carieră. 

”Au trecut doi ani de când trecerea orelor nu a mai fost marcată de clopoțelul din Colegiul Național „Emil Racoviță”…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe